מתה על התמונה אורי! תמיד כיף להראות לזואי שלא סובלים אותה (גם עם היא לא רואה את זה) הדבר היחידי שעולה על זה זה שנרדמת לה באמצא המשפט וואו! גורי חתולים!!!! הכי חמוד!!!! חבל שמיני לא רואה את זה!!!
אין דבר יותר חמוד ומקסים מחתלתולים! ואני אומרת את זה בתור אחת שמגדלת חתול כבר שמונה חודשים, משהיה גור... המון בריאות ופריחה למתוקים החמודים! אתם מתכוונים למסור אותם? הנה המאמי שלי:
מייאו! הם כאלה ממים! (ובגלל זה גאטומון היא מן הנסבלות עליי ביותר!) תמסור לחתולה שלך מזל-טוב ממני! איייק! חתוליים! (רק חבל שאני אלרגית >< זה כזה מעצבןןןן!!!)
כן אני מוסר אותם אין סיכוי שירשו לי להשאיר אפילו אחד ויש כבר 3 אנשים שביקשו אני יכין גם מודעות עם תמונות כדי שיהיו עוד..בטוח ירצו אותם הם כאלה מהממים! יש 2 לבנים, 2 אפורים-לבנים, ו-2 ג'ינג'ים-לבנים!
על תגיד את זה! זה המשפט שהכי לא רציתי לשמוע ממך! אאאאאאאא עכשיו טאקויה שאומר את זה עולה לי בראש!! וואק!!!! אני רצה להביא מים למיני לפני שהיא תתעלף תביא לנו תמונה של החתלתולים בעצם, תביא לי אחד!
אם כן אני ישמח לתת לך! מומלץ הם ממש חתולים מושלמים (כמו אמא שלהם..) ולא ממש הבנתי על מה דיברת שאמרתי... אין לי בעיה להביא תמונה אם תרצו! כשהפילים שצילמתי אותם יחזור ויהיו לי תמונות אני יבקש מידידה שלי שתסרוק לי