CoolBoy14

New member
../images/Emo6.gif

תראו מה עשיתי לזואי! מזהים אותה? (אני מקווה שעל זה אני לא יחטוף...)

Digi Lista

New member
למה שתחטוף?../images/Emo13.gif

אני כרגע לא מצליחה לפתוח את זה בגלל שכול שנייה מתנתק לי האינטרנט ,אבל אני לא חושבת שהורגים על כזה דבר מה שזה לא יהיה(ובכלל טוב להרוס את זואי
)ודרך אגב לגביי המסר-אני אכתוב לך אימייל כשהאינטרנט שלי יסתדר,לא לדאוג,לא שכחתי

CoolBoy14

New member
בפורום הזה אני חוטף על כל דבר רע

שאני עושה או אומר על דמות...מעכשיו אני חושב 9 פעמים לפני כל הודעה שאני כותב

Digi Lista

New member
...

לדעתי דווקא כאן לא רבים כול הזמן ולא מחטיפים בלי הכרה,אבל אני לא אובייקטיבית,חבל שאתה מרגיש ככה,אני לא חושבת שעדי התכוונה לפגוע או משהו נראה לי שהיא דיי צחקה,כלומר עקצה ונראתה עצבנית אבל זה לא היה רציני... ולגביי המחשב-זה אותן בעיות כול הזמן,הוא כבר גוסס הלוואי ויקנו לי חדש,כרגע זה תלוי בהורים ולא בי...

CoolBoy14

New member
ואני ממש לא רוצה לנדנד עם האימייל..

כבר שמתם לב שאני לא סבלני במיוחד אבל אני משתדל...פשוט רציתי להזכיר לך תגידי לא חשבת לקנות מחשב חדש או משהו?.. כל יום יש לך בעיות עם המחשב

Digi Lista

New member
עכשיו זה עלה...

אחלה,היא ממש נראית כאן צברית,זואי עשתה עליה והפכה מבלונדינית לשחורה...עכשיו |ראש משקפת| תצרף את התמונה הזאת כקובץ של תמונה ולא בוורד וככה אני אוכל להכניס לגלריה ביחד עם שאר הדברים שעוד לא הכנסתי לגלריות ולמאמרים
ותמשיך לשים כאלה דברים,זה אחלה

CoolBoy14

New member
אני אוהב לעוות דמויות!

כל הזמן אני עושה בצייר דברים כאלה אבל זה היחיד שעשיתי של דיג'ימון...שמת לב גם ששיניתי לה את כל הצבעים של הבגדים וזה נראה כאילו ציירו את זה ככה?.. אבל איך אני שומר את זה כתמונה אני לא יודע...?

Leemon

New member
XD

היא מזכירה קצת את ריקה... אבל למה שמת את זה בקובץ וורד ולא בקובץ תמונה?

lori4

New member
תשמור את העבודה בצייר.

שאתה מסיים עבודה תשמור אותה בשם ואז יהיה לך קובץ תמונה.(אני חושבת)

lori4

New member
אתה העלת את זה בקובץ וורד

תנסה להעלות רק את הקובץ של התמונה.

Leemon

New member
ועוד משהו

כשאתה שומר, תשמור את זה כקובץ JPEG, זה עולה יותר מהר.

נחמד ../images/Emo13.gif

אני פחות אוהבת ציורי ערוכים... לא יודעת למה ^^' טעם אישי... חוץ מהעובדה שברגע שיזושהי תמונה של דמות תגיע לפיינט שלי היא תצא עם: סכינים קטנות תקועות בכל מקום אפשרי, דם יוצא מכל מקום, או שהיא פשוט תצא וורודה להפליא (הפיינט שלי זה מכונת עינויים קטנה
) אבל תסלחו לסדיסטיות שלי כרגע, אני חושבת יותר על תמונות של המורה למתמטיקה מאשר דמויות אנימה ^^'

CoolBoy14

New member
היא המליטה היא המליטה החתולה שלי

המליטה!!!!!!!!!!! סוף סוף!!!!!!!! (אני מנצל את השרשור שלי בשביל זה..) תאחלו לי מזל טוב!! היא המליטה אתמול בלילה 6 והם כאלה חמודים!!!!!!

למעלה