• פותח הנושא סו
  • פורסם בתאריך

סו

New member
../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחח שייט נגמר לי הפופ קורן

נגה...

New member
../images/Emo12.gif

אבל......אבל..... יש ת´זיתים של אברמנטו מפיג´וטו.
לילה נגה.

הצבע ככה ככה...

אבל עכשיו מתברר לי שזיני קלמטה יותר טובים מבוטנים. הם גם שחורים...

שלומי...?

אני מתהלך כאן תחת אזהרה... יש כאן גנגסטרים שמסתובבים חופשי בתחפושת של לקקנים. אבל מה... אין כמו החבל לזכך את דעתו של התלוי. ושלומך, יקירתי?

אני כבר לא מתהלכת כלל וכלל..

כי אם רוחי . קראתי מעט ובחרתי לא להמשיך חכה עד שאני אאים לפרסם את מסריך אלי... [הייתי חייבת]

את יודעת שקט...

שמעתי שיש לאחרונה קצת בעיות של רייטינג, ובתפוז שוקלים בכובד ראש להחליף את שם הפורום הזה לפורום "המסרים האישיים של סקסופון". הצהובון הזה קטן לעומת הטלנובלה שהולכת שם...

../images/Emo140.gif

אני זוכר גם את פלגי הנחל הזורמים בין עצי היער, ומרטיטים בזרימתם את אביב הסערות כל כך, שפירורים מהר הרקיקים מתמזגים עם אדי הקפה המהביל... ו... אני יודע שצחקת..., אבל היא לא. לילה שקט סקסופון

sexsit

New member
סקסוסקסי../images/Emo13.gif

החכה נועדה לתפוס דגים. לאחר שהדגים נתפסים, החכה נשכחת מלכודת הארנבים נועדה ללכוד ארנבים. לאחר שהארנבים נלכדים, המלכודת נשכחת. המילים נועדו למסור רעיונות. לאחר שהרעיונות נתפסים, המילים נשכחות. היכן אוכל למצוא אדם ששכח את המילים? הוא אשר ארצה לפגוש. יש לך רעיון?

יש לי.

צ´וואנג טסה, חכם סיני אחד. הוא אמר: "מילים קיימות עבור המשמעות. משתפסת את המשמעות, אפשר לשכוח את המילים".
בוקר סקסופון

מו שיקו

New member
נכון סקסו

זה כל החיים על רגל אחת עכשיו צא וחשב הכמות המילים שנאמרות "סתם" אמאל´ה...וחלק מהן זוכרים ומזכירים לדורי דורות איזה ביזבוז

למעלה