7th season
ל לירונת New member 27/4/11 #2 יש!! יש!!! יש עונה שביעית!! עוד שנה לראות את החתיכים האלה מעניין על מה העונה ה-7 תהיה... ואיך לא נגמרים להם הרעיונות?!
יש!! יש!!! יש עונה שביעית!! עוד שנה לראות את החתיכים האלה מעניין על מה העונה ה-7 תהיה... ואיך לא נגמרים להם הרעיונות?!
A ANGELUSPIKE New member 29/4/11 #5 נהדר אבל גם היה דיי צפוי שזה יקרה כי לא היה מצב לסיים את כל העלילות שהם פתחו עד סוף העונה, אני מעריך העונה הזאת היא רק הכנה להעונה הבאה, ששמה באמת יתחילו לזוז הרבה דברים. וזה גם אומר שיש לנו עוד שנה לפחות להיות בפורום הזה.
נהדר אבל גם היה דיי צפוי שזה יקרה כי לא היה מצב לסיים את כל העלילות שהם פתחו עד סוף העונה, אני מעריך העונה הזאת היא רק הכנה להעונה הבאה, ששמה באמת יתחילו לזוז הרבה דברים. וזה גם אומר שיש לנו עוד שנה לפחות להיות בפורום הזה.
• •°D a N u § h°• New member 5/5/11 #8 ישששש!!!! איזה כיף!! כבר התחלתי לחשוש שג'נס יעלם לי ובגלל זה בכלל הדחקתי את המחשבה שאולי לא תהיה עוד עונה ואני דוחה את הצפייה בפרקים מחשש שהם האחרונים בסידרה..איזו הקלה!
ישששש!!!! איזה כיף!! כבר התחלתי לחשוש שג'נס יעלם לי ובגלל זה בכלל הדחקתי את המחשבה שאולי לא תהיה עוד עונה ואני דוחה את הצפייה בפרקים מחשש שהם האחרונים בסידרה..איזו הקלה!