rct 2

ori 15

New member
../images/Emo6.gifrct 2

השגתי את המשחק רולר קוסטר טייקון 2 (לא שילמתי עליו) נכון שכולם אומרים שזה משחק משעמם אבל לדעתי יש בו המון שיפורים לעומת הקודם, יש המון סוגי רכבות עכשיו בניית רכבות ושלבים שאתה בונה לעצמך מתוכננים היטב ונונתים לך יד חופשית לבצע מה שאתה רוצה, סה"כ הוא משחק מצויין אבל זאת דעתי כל אחד יגיד מה שהוא רוצה, אני נהנה לשחק בו
אם תירצו תמונות של משהו מהשמחק תרשמו ואני אוסיף לכם..

Lto22

New member
אני רוצה!!!

אתה יכול לצלם את התפריטים של המתקנים? אני רוצה לראות את המתקנים החדשים שיש במשחק...

ori 15

New member
אוקיי אני יוסיף, אבל שאלה לי אלייך

השאלה שלי היא: איזה תמונות אתה רוצה שאני אוסיף, של דגמי הרכבות בתוך כל סוג של רכבת או את התמונות של הסוגים של הרכבת (כמו: wooden, floorless, vertical) אז מה מהם אתה רוצה?

Lto22

New member
../images/Emo5.gifארררררררגגג....

עכשיו אני סתם התבאסתי... שאין לי את המשחק!!!! מישהו יודע מתי הוא ינחת בארץ?!

ori 15

New member
לא יודע, אבל...

לא הבנתי אותך, אתה שמח שהוספתי תמנות או שאתה לא שמח? ואם תרצה עוד אני יכול להוסיף בשמחה

Lto22

New member
ברור ששמח אחי !! ../images/Emo13.gif

רק אני מתבאס שאני לא מצליח להשיג את המשחק! (מה לעשות... לא לכולם יש אינטרנט מהיר...) אני מניח שאני אשיג אותו ברגע שהוא יגיע לארץ! יש מתקנים חדשים שהם לא בקטגוריה של רכבות ההרים?

ori 15

New member
כן, יש

יש שם teacups כמו בדיסני לנד ויש גם מתקן כזה קטן שיש אותו בלונה פארק בתל אביב שעושה לופים כמו עיגול שמסתובב ויש עוד.. אם אתה רוצה תגיד לי אני אוסיף...

Lto22

New member
למה לא...

אם זה לא יותר מידי עבודה בשבילך, אני אשמח לראות עוד Screenshots. המון תודה!

ori 15

New member
חנויות חדשות

משמאל לימין: מרפאה לימונדה קפה בר מיץ כספומט חנות סופגניות (דונאטס) גלידה בגביע חנות צ´יפס חדשה עוף חולצות של הפארק

למעלה