hadar146

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif

אומרים שצחוק מרפא כל מחלה,האם זה נכון? שאנשים שבדיכאון וצוחקים אפילו אם בכוח,מאולץ מרגישים משוחררים ושלוים יותר אחרי הצחוק,נכון?

לא,

צחוק עשה טוב לבריאות אבל זה לא מרפא את כל המחלות. אנשים בדיכאון לא צוחקים,מעצם ההגדרה. הדרך היחידה לרפא את כל המחלות בדרך מהירה מיידית ויעילה היא להתאבד. יום טוב ואל תשכחי:לחתוך לאורך לא לרוחב.

hadar146

New member
למשועמם רצח

זה מה שאתה מציע לי לעשות?להתאבד? האם אתה נורמלי?אתה צוחק על אנשים שפונים לפורום ורוצים תשובה הגיונית ולעניין? צחוק צחוק,אבל שאלתי ברצינות.

אווווווווווווווווווף עכשיו אני מרגיש חרא

שיהיה עכשיו אני צריך לענות לך ברצינות ובלה בלה בלה צחוק לא מרפא כל מחלה אבל הוא פורט על הגוף ומרטיט בו את כל ה...דברים שבו אנארף לצחוק מוריד קלוריות ולעיתים משפיע על רמת הדופאמין בגוף. אבל עדיין לא שמעתי על שום טיפול בצחוק לאנשים בדיכאון ועכשיו לענות לך על השאלות להודעה השנייה: 1)כן 2)לא,אחרי הכל התשובה לשאלה הראשונה היא כן 3)כן ,לומר לאנשים להתאבד זה מצחיק,אם האנשים עושים את זה אז פחות אבל עדיין מצחיק גם הפרעות אכילה זה מצחיק,אבל ממתי שאיזה מפגרת לקחה את זה ברצינות הפסקתי. איחולים של צחוק ולשקול מעל 46 ק"ג שרגא ד.

hadar146

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif

תודה על עצות,אבל לדיכאון יש סדנאות צחוק מיוחדות שקשה למצוא אותן בארץ,אבל אפשרי.

אוףף

מה הקטע של אנשים שמתי שקשה להם הם מתמידים,למה פעם אחת אני לא מוצא מישו שנימאס לו לתרוח ומחליט לוותר. טוב נו אולי יום אחד,אני אמשיך לחכות ליום הזה.

hadar146

New member
../images/Emo123.gif../images/Emo153.gif../images/Emo191.gif../images/Emo198.gif../images/Emo189.gif../images/Emo186.gif../images/Emo69.gif../images/Emo195.gif|ש

אם זו בקשתך,אז שלום ולא להתראות.

hadar146

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gif../images/Emo13.gif

חה...חה...חה...חי...חי...חי...חו...חו...חו...עוד מעט אוכלים סופגנייה בחנוכה

חבל שאין סופגניות במילוי פודינג

חבל עוד יותר שאין סופגניות במילוי בארני לא נורא שלא הצלחתי,יש הרבה דגים בים....אני רוצה לגרום רק לאחד להתאבד=]

בטח שהבדיחות שלו הם קרש, סתכלי על השם שלו :

משועמם. אם היו קוראים לו מטורלל זה כבר היה נראה אחרת.

....

למרות שהאינסטיקנט הראשוני שלי הוא לספר לך דברים שלא ידעת על אימך,אך אבחר שלא לנהוג בכך. אני לא ידוע מה הקטע שלך,ת'אמת לא ממש איכפת לי הרבה אנשים שונאים אותי,הרבה אנשים שמכירים אותי שונאים אותי,רבה אנשים שמכירים אותי שונאים אותי ללא סיבה ממשית. מעט אנשים שונאים אותי ללא שהכירו אותי אבל בנוגע לאנשים ששנאו אותי ללא שהכירו אותי וללא סיבה מוצדקת אתה הראשון. אני עכשיו מבהיר לך שאני ואני כאן ואני כאן כדי להישאר,ולא העובדים של תפוז לא אתה ולא מנהלי הפורום תגידו לי לא לגלוש כאן. אני מודה אני לא האדם המצחיק ביותר בעולם,אני מודה קשה לי להבדיל בין דבר אשר יגרום לאנשים אחרים להתפקע מצחוק לבין דבר שלא יגרום להם למצמץ,אך מדי פעם יוצא לי פה משהו מצחיק וכל עוד אני כותב פה דבר אחד שמצחיק אדם אחד לרגע אחד אני אמשיך,לפחות עד אדם שאני מכבד יאמר לי להפסיק (ובפורום יש אדם כזה) אני לא מצחיק אותך אוקי תגיב אין בעיה דווקא בכיף אתה מוזמן וכמובן שלא צריך את האישור שלי אבל למען השם תעשה את זה בטעם טוב. ועכשיו אפשר לשאול:אתה החלטת שיש לך משהו נגדי עם סיבה? או שאתה סנוב מתנשא שחש את עצמו מלך משום סיבה נראית לעין ? (אני מקווה שהאפשרות הראשונה קיימת כי אם השנייה נכונה אז אתה מוריד מהייחודיות שלי) תודה שקראת את המגילה (בהנחה שקראת כמובן),ומקווה שתנפח את נשמתך שרגא ד.

hadar146

New member
../images/Emo216.gif../images/Emo199.gif../images/Emo123.gif

אף אחד לא שונא אותך במיוחד לא אני. זה בראש שלך שכולם שונאים אותך.מסכן. אין לך זכות לדבר על אימא שלי,משועמם אחד. אין לי שום דבר נגדך,מה הקטע שלך עם זה?צא מזה,תשתחרר. אני גם לא סנובית מתנשאת שחשה את עצמה מלכה בלי שום סיבה. מי שמעליב פה זה אתה-אז תרגע .אין גבול לחוצפה שלך לבוא ולהאשים אנשים בלי שום סיבה מוצדקת?אלא כי נדמה לך בראש כרוב שלך שמעליבים אותך.עזוב,אתה לא רציני.אתה באמת משועממם רצח.

אבל אבל אבל אבל

הגבתי ל"פרה המקורי" שום דבר ממה שנכתב פה לא כוון אלייך אלא ל"פרה המקורי" חץ מזה בסוף בחרתי שלא לומר שום דבר על אמא שלו,זכותי או לא ואת צודקת בטח שאני לא רציני זה פאקינג פורום הומור ועכשיו לעיניינים רציניים יותר,למה לעזאזל אני ער בשעה כזו?

היי הייי הייי

אני השקעתי (אומנם בערך שבוע ולא יותר ) אבל השקעתי אבל קלטתי שאני לא יכול להקים את הפורום לתחיה והפסקתי הפורום מת......
מת הפורום......
מת......
או כמו שאמר לא מזמן אחד מחברי הפורום גיהק את נישמתו יהי זיכרו ברוך

למעלה