שנה טובה!

ב"ה מה הפקס של קראדי? נמאס לראות את הניק "רפק יודית" - הגיע הזמן לסנ"צ... יאללה עצומה...

סיכמנו?! וואלה!!!

ב"ה נו, שוטרת :) לא זוכרת מה עשתה אתמול - פלא שאנחנו נראים ככה? מזל שיש למשטרה מתנדבים :) שנה טובה גם לך מותק :)

שירןן21

New member
מזל מי ? לשוטרים כן.. לאזרחים?

את זה כבר אתה אמרת.. לגבי הלא זוכרת מה עשתה אתמול.. אממ לא הבנתי את הכוונה.. שנה טובה ומתוקה.. אני מקווה שהשנה תהיה לך שנת התנדבות פוריה עם מעצרים קצת יותר איכותיים ממה שהיו עד עכשיו

את גדולה מהחיים : )))))))

ב"ה המעצרים שאני והצוות בו אני חבר עשינו עד היום - לא נראה לי שתעשי כל חייך :)) הצחקת אותי - ואת אחלה של "בדרנית" :))))

colling

New member
מעצרים? חחחחחחחחח אתה והצוות

בדיחה טובה מה שב"ח מדי פעם מה גראס בפרדסים שלכם ההה שבל"ר פעם היה לך שגם משטרת בת ים או ראשון (אני לא זוכר מי) הם אלו שתפסו ולקחתה את הקרדית אלייך אל תספר בדיחות בפורם רמבו חחחחחחח הבטן כואובת מרוב צחוק טוב ככה זה אצלכם החרדים חיים בפנטזיות צוות אלק מתנדבי כפר חב"ד הם לא יותר נחשבים כליצנים בסביבות מחוז המרכז עצה ! תזהר לא ליפול עם הקרבין הוא מעץ אתה עשוי לשבור אותו מג"ב כפר חבד אלק אפילו M -16 או מגל לא נתנים לכם מרוב שאתם 6 או אולי שבחיים שלכם לא עשתם צבא ואין לכם מושג אך מחזיקים נשק באמת

אענה לך ברצינות לשם שינוי...

ב"ה מעצר של משטרת בת-ים.? שוטרת שאפילו בלי אקדח?! - נו שיהיה. תמונות בשווי 350 אלף דולר שנגנבו ממוזאון ונפתסו ע"י המתמידים. 3 אקדחים שנתפסו ברכב של ערבי בלוד. מעל 10 ק"ג מריחואנה - וסמים נוספים שנתפסו - בסדר. אנס שנתפס עם שמוק בחוץ ועליו ילדה בת 6 בעת ביצוע העבירה - נו שיהיה. שב"חים ושבל"רים כבר לא סופרים. אמצעי לחימה רבים - נתפסו גם נתפסו. כולנו רק עם M-16 ואקדחים אישיים - אין קרבינים (מלפני כשנה). לא רמבו ולא כלום - מתייחסים אלינו כליצנים? אתה מוכן לתת שם של "מתייחסים" על מנת שאצליב איתו את זה? או שנוח לכתוב מאחורי המסך שמות כלליים אותם אי אפשר להפריח. אם אתה באמת "עומד" מאחרי המילה שלך - תן שם של מי שזה לא יהיה - נראה מה הוא אמר בדיוק...

שירןן21

New member
אני ואיציק צוחקים והכל ברוח טובה

אל תזרמו עם זה לפסים אישיים ומעליבים.. העקיצות שלנו פה ושם הכל בכייף ובצחוק.. חג שמח לכולם ושוב אל תרדו עם זה לפסים אישיים..

אבו שפם

New member
שירן21 - איציק לוי....אני מריח כאן.

שידוך????? האם אני צודק???? שנה טובה לכולם................ וחג שמח

colling

New member
שתגיע לקרסוליים של רפ"ק יודית

היה לך הזכות לדבר אפס כ מי שמכיר את יודית באופן אישי אני יכול לבקש רק שהיו עוד רבים מקצני משטרת ישראל כמותה אתה לא יותר מעלקה שמתנדב במג"ב כפר חבד אצל המב"ס הכי דפוק במשטרה (חצי עבריין אפשר לומר) ושאני לא הפרסם כאן את שמו לא עושה אותך למשהוא חשוב מעצר שב"ח מדי פעם (המעצר הכי דפוק במשטרה) לא עושה אותך רמבו ומה שיודית עשתה את לא תעשה כול החיים שלך אין לך זכות בכלל לרשום את השם שלה או לחשוב אליו נראה אותך חצי שעה בלבנון ואז אולי היה לך הזכות לדבר אולי אתה מרגיש בסרט אקשן ושאתה השחק הראשי אבל אתה לא יותר מהניצב שנראה בצד התמונה

תחזור להבנת הנקרא!

ב"ה אתה פשוט אדיוט מושלם! אני דיברתי אליה לא יפה?! אתה לקרוא לא יודע?! אמרתי שעם כל מה שהיא עושה לרווחת המתנדבים - מגיע לה כבר סנ"צ ולא רפ"ק. ואתה חמור מושלם... המפקד שלי חצי עבריין?! תגיע לקרסול שלו יא אדיוט!

מתנדב

New member
colling, לא ראיתי אותו מזלזל ברפ"ק

יודית אפרים... ב. אנא תנסה לכתוב בצורה מכובדת יותר... ג. לא הבנתי את הזלזלול בזה שכתבת על התנדבותו בכפר חב"ד, דווקא לחברה שם יש להם תפיסות יפות מאוד, ובכלל האם אתה מודד מתנדבים לפי תפיסות שלהם? אתה יודע כמה מתנדבים שאני מיר שבמשך ה 10 שנים שלהם היה להם תפיסות בודדות שאפשר לספור את זה על האצבעות? האם זה אומר שהם פחות חשובים ממני או ממך או מל מתנדב אחר?

i need money

New member
קולינג אתה מגעיל....

תפסיק עם זה אתה נהייה טרול... זה מעליב ומרגיז את כולם אתה מתנהג כמו ילד קטן עם כל הכבוד אני משרת במג"ב והמתמי"ד שלהם תותחי עבודה והם מביאים תוצאה אל תלכלך למה נראה לי שהאפס היחידי פה זה אתה.... עכשיו חג ומספיק עם המריבות חלאס סיימו את זה יפה...

שנה טובה וחג שמח ../images/Emo75.gif ../images/Emo74.gif

שנה טובה וחג שמח לכל בית ישראל! שתהיה שנה של שמירה על בטחון המדינה, חתירה לשלום, התפתחות המשא"ז, החזרת החיילים החטופים, הגשמת משאלות, והכי חשוב -- הרבה בריאות ! חג שמח !

למעלה