שמישו יכניס זאת לחתימה ש'לו ד~ח~ו~ף
מ מצוטטת New member 27/10/06 #25 ../images/Emo132.gif חושבת שבשVיל ולו ה-unique הכי חשוב אחותי להסתכל לתוך של הביפנוכו... לא ככה
י יערית New member 27/10/06 #27 וזה קל כשזה צלול אחותי,הצלילות עושה את הראייה קלה ולא קשה,גם זה סוג של ייחודיות-פילוסופיה לכל 69.
ק קטי30 New member 27/10/06 #21 ../images/Emo53.gif../images/Emo6.gif אם עכשיו זה ככה מה יהיה כש..... חחחחחחחחחחחח שבת קסומה וגשומה והאמת .... עדין לא החלטתי
../images/Emo53.gif../images/Emo6.gif אם עכשיו זה ככה מה יהיה כש..... חחחחחחחחחחחח שבת קסומה וגשומה והאמת .... עדין לא החלטתי
מ מצוטטת New member 27/10/06 #29 רואים קרוב רואים צלול../images/Emo218.gif עד חצות 24:00 יש לך מצו' מזקירה
ק קטי30 New member 28/10/06 #31 "הנני מוכן(ה) ומזומן(ה)"../images/Emo79.gif../images/Emo8.gif נס קפה טעים וחמים יש פיצוחים..... יש שמיכת פוך חמימה .... גם יש מצב רוח מרומם YES, YES, YES עכשיו בVOD בחנויות הנבחרות ובפורום גרושים גרושות וזה לא אני
"הנני מוכן(ה) ומזומן(ה)"../images/Emo79.gif../images/Emo8.gif נס קפה טעים וחמים יש פיצוחים..... יש שמיכת פוך חמימה .... גם יש מצב רוח מרומם YES, YES, YES עכשיו בVOD בחנויות הנבחרות ובפורום גרושים גרושות וזה לא אני
י יערית New member 28/10/06 #33 השורה התחתונה שלך היתה מאד תחתונה אז את התודה אני יעביר לדינה ולך שתהיה שבת קסומה ונעימה עם כל הנישנושים שמסביב
השורה התחתונה שלך היתה מאד תחתונה אז את התודה אני יעביר לדינה ולך שתהיה שבת קסומה ונעימה עם כל הנישנושים שמסביב
ק קטי30 New member 28/10/06 #34 |תיזכורת|האתר מושבת מ1../images/Emo9.gif לא לשכוח עד אז חופשיייייייייייייייייייייי