לנושנוש

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

הבוקר בדרך לבית ספר במכונית (מהמפונקים שמביאים אותו במכונית לבית ספר ) -אימא היום אני לא הולך לישון בזמן יש חופש מחר והלילה יהיה ליל שימורים. אני בתדהמה מוחלטת -ומה זה ליל שימורים ? הוא-לילה שאוכלים בו שימורים אני -הא? הוא- לא נכון? וכמובן מקבל תשובה שלא סביר שבתקופת אבותינו אי שם אכלו סרדינים ואננס,מקסימום מן . אז הוא חושב ואומר "אהה. ליל שימורים זה לילה שעושים save לכל הקבצים במחשב " אני -הא?(פעם שנייה) הוא: לילה ששומרים על הקבצים ולכן נקרא ליל שימורים. אחרי עוד כמה הצעות מצידי לחשוב על פירוש פחות מודרני ויותר מתאים לייעוד אני שואלת אותו לאיזה מונח קשור "ליל שמורים" והוא שולף לי במהירות "כאילו שאת לא יודעת, לתיקון ליל שבועות" אני מלאת גאווה שמשהו בכל זאת נקלט בקודקוד השטוח ושואלת אותו בחיוך מלא" ומהו תיקון שבועות בדיוק?" והוא " אם הם היו עושים "שמור" במחשב, שבועות לא היה מתקלקל ולא היה צריך לתקן אותו ואז לא היה תיקון, מה את לא מבינה את הקשר?" אוי ווי לי לו הוא היה מתבדח, אבל הוא התכוון ברצינות מלאה. ילד שלא מבין שהיה עולם לפני שהיה מחשב, טלוויזיה ודיווידי.

bזוהר

New member
אם זה מפריע לך אז תסבירי לו, לא?

איך אפשר להאשים אותו.. בוחן בטח לא יעזור

לנושנוש

New member
המממ.. זה לא ילד שלי ../images/Emo9.gif

העתקתי כי זה הצחיק אותי למדי. נידמה לי מפורום הורים למתבגרים. בהתחלה הורים מתחילים פה ומגיל 12 הם ישר קופצים לשם לספר את סיפורי האימה על המתבגרים שלהם.

למעלה