• פותח הנושא r66
  • פורסם בתאריך

r66

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

מיליונר אחד החליט לעשות מסיבה מפוארת בחצר הוילה שלו מסביב לבריכה. לצורך רושם בבריכה הוא שם כרישים ותנינים ששחו. באמצע האירוע עולה המליונר לבמה ומכריז:"מי שיקפוץ לבריכה וישחה מצד לצד ויצא בחיים יקבל מיליון דולר". כולם מתכנסים מסביב לבריכה לראות מי קופץ אבל אף אחד לא קופץ. המיליונר לא מתייאש ועולה לבמה ומכריז: "מי שיקפוץ לבריכה וישחה מצד לצד ויצא בחיים יקבל מיליון דולר וגם את היאכטה שלי". עדיין אף אחד לא קופץ. המיליונר לא מתייאש ועולה שוב לבמה ומכריז:"מי שיקפוץ לבריכה וישחה מצד לצד ויצא בחיים יקבל מיליון דולר את היאכטה שלי וגם את הוילה הזאת". לפתע מישהו קופץ לבריכה שוחה מהר מהר לצד השני של הבריכה בשניה האחרונה חומק מהכרישים ויוצא מהמיים. המיליונר יוצא לבחור מחבק אותו ואומר לו: "כל הכבוד לך בחור לפקודת מי לרשום את הצ'ק?" עונה לו הבחור: "אני לא רוצה את הכסף". שואל אותו המיליונר "לאן לשלוח את היאכטה?" עונה לו הבחור: "אני לא רוצה את היאכטה". "ו! מה עם הוילה?" שואל המיליונר. "אני גם לא רוצה את הוילה" עונה הבחור. "אז מה אתה רוצה?" שואל המיליונר. עונה הבחור: "אני רוצה לדעת מי הבן זונה שדחף אותי לבריכה....:)"

r66

New member
*RABOTA*

שלושה נכים יושבים בגן הציבורי: אמריקאי חרש, צרפתי עיוור, ויהודי על כסא גלגלים. פתאום, משום מקום נהיו רעמים וברקים וישו בכבודו ובעצמו מופיע ואומר "אתה אמריקאי, בן אדם טוב ומאמין גדול". ישו נוגע באמריקאי והנה נס, הוא מתחיל לשמוע. אחרי זה ישו פונה לצרפתי ואומר "גם אתה מאמין גדול ומתפלל ללא הרף", ישו נוגע בצרפתי וראייתו חוזרת אליו. סתובב ישו לכיוון היהודי ולפני שמספיק לפתוח את הפה צועק לו היהודי "שלא תעיז לגעת בי! אני חי על ביטוח לאומי".

wan

New member
ענק רנה אוי מתה ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

על מה שאת מביאה לכאן.

למעלה