mprb

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

קודם כל- לא נמאס לכם לראות את השם שלי כל הזמן???? דבר שני- אני נודדת קצת בין האתרים השונים של הקורס (ומצאתי המון) ובאחד האתרים מצאתי קטע מ-ע-ו-ל-ה אני נקרעתי מצחוק. הנה הקטע ואחר-כך תרגום... Interviewer: Time for another hot, hot track! Here´s Caroline to tell you what we´ve got next. Take it away Caroline!! (camera moves from interviewer to the girls. Everyone is staring at each other. Looking at Caroline from the corner of their eyes. Silence. Sharon and Caroline looking from right to left wondering which camera is on. Andrea who´s looking into the operating camera realizes what´s happening and laughs!) Interviewer: The other one! (rest of the Corrs still don´t know what´s going on till the crew in the background yell, "the other one, Caroline, the OTHER one..." The Corrs, especially Andrea, bursts out laughing) Caroline Corr: This is Lisa Loeb with "I Do" (the "I Do" video is shown) תרגום: מראיין- הגיע הזמן לעוד קליפ חם, חם. והנה קרוליין שתספר לכם מה אנחנו נראה עכשיו. קדימה קרוליין(המצלמה עוברת מהמראיין לבנות. כולם מסתכלים אחד על השני ומסתכלים על קרוליין מזווית העין. דממה. שרון וקרוליין מסתכלות ימינה ושמאלה תוהות איזו מצלמה פועלת. אנדריאה שמסתכלת למצלמה הנכונה מתחילה להבין מה קורה ומתחילה לצחוק) מראיין- על האחרת! (שאר הבנות עדיין לא מבינות מה קרה והצוות באולפן צועקים ברקע- האחרת!קרוליין, האחרת!!! הקורס ובעיקר אנדריאה מתגלגלים מצחוק קרוליין- זאת ליסה לופ(?!) עם "I DO" ואז הקליפ עולה לשידור...
אני התגלגלתי מצחוק. ושתבינו אני פה בעבודה וכולם מסתכלים עלי כאילו אני מפגרת או משהו צוחקת אל עצמי...

mprb

New member
אני מנצלת את השרשור של עצמי...

רק כדי להגיד לכם ש.... אנחנו מופיעים בדף של הפורומים!!!! איזזזזזזזזזזה כייייייייףףףףףףף יש לנו הכרה!!!!!!!!!!!!! ואאאאאאאאאאאאאאאאווווו. (טוב, זה כבר גובל בחוסר נורמליות. לא?)

mprb

New member
בוא נגיד שאני עובדת ...

בחברה סלולרית גדולה! תחליט כבר אתה איזה מהן... ובקשר לחוסר נורמליות- כל החברה שלי אומרים שאני לא נורמלית אבל מהסוג המסוכן ביותר! יש לי פרצוף של תמימה אבל מתחת לכל זה מסתתר...

amirhorev

New member
סליחה....

תקראו לי טמבל אבל לא הבנתי את הבדיחה... ששמת מהתחלה מירי

../images/Emo15.gifחברות סלולריות לבחירה...

- אורנג´ ( אייקון כתום... )
- מוטורולה ( אייקון אנשי עסקים... )
- אמיגו ( לא להתייחס לאייקון... )
- סלקום ( דמיינו שזה כוכב סגול... ) תגידו , מה עם צ´אטים לפעמים ? יכול להיות נחמד... ביי...

mprb

New member
מוטורולה זה אומר פלא פון? אז לא!

ולגבי מה שכתבתי בהתחלה! אני חייבת לציין שבאנגלית זה ממש מצחיק! אני אישית התגלגלתי מצחוק. זה מספר איך בתוכנית כלשהי בטלווזיה וקרוליין הייתה צריכה להעביר את השידור לקליפ כלשהו והיא "קצת" פישלה בזה! עכשיו הבנת????

למעלה