../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תראו מה נסיכונת שלחה לי- (סורי, את לא מחוברת חח) יש כאלה מצחיקים יותר, יש כאלה מצחיקים פחות. גם לכם זה קרה? שתפו
אבטיח

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| טורפת גלידה קרה ../images/Emo6.gif

בלי הגמרא
טורפת לי את הכר
אוי... ענק! איזה שיר בעייתי XD אני מכירה את האתר הזה... אחד המעניינים... D:

ווואי אתר נוסטלגי וישן

אני זוכרת שראיתי את השירים האלה אז אח"כ הייתי בניצנים לפני שנתיים וכשהקהל שר "אני זוכר בלילות...." פשוט שמעתי כאילו הוא שר כמו שכתבו באבטיח חחח זה באמת נשמע ככה קצת!

cowgirl Ms

New member
OMG

נפלתי מצחוק כאן
איזה אתר אדיר
האמת שהמון זמן הייתי בטוחה שבלאט לוב אין, כשהוא שר את המילים באנגלית, הייתי בטוחה שהוא אומר "לכלבים"..... :-X

פראליה

New member
חחחח

גם אני, כששמעתי את השיר לראשונה בהופעה לפני שנתיים, לא ידעתי מה הוא אומר... חשבתי אולי הוא אומר "לך תבין..." חחח :)

אני הייתי בטוחה שהוא אומר

לתל אביב אבל תנסו לשיר את זה בקצב וזה יוצא לתל אביב מעוות חחח ולא הבנתי למה הוא אומר את זה.. אני לא אשכח זה היה שקניתי את הדיסק לפני..מיליון זמן ואני ואמא שמענו באוטו ולא הבנוווו למה הוא מעוות את ה"לתל אביב". :)

../images/Emo3.gif

אני בכלל חשבתי שבשיר "מה נשאר" במקום "עכשיו את שקטה" אז זה "שבת שקטה"... משום מה יש לי תמיד מחשבות על סופ"ש.. נו וזה גם נשמע הגיוני לא???????

פראליה

New member
רעפים

סתם שמעו קטע, היום הייתי עם חברים בים, ושרנו לעצמנו כל מני שירים של הכנסייה... חבר שלי התחיל לשיר את רעפים. מילותיו המדויקות היו: "אם היה לי רעפים אדומים וברוש, הייתי עושה לך ילד, הייתי נותן לך בראש" ???????
חחחח ושנינו נשפכנו מצחוק. האמת שהוא שינה את המילים בכוונה, אבל זה עדיין משעשע :) ניסינו להפוך את השיר המרגש הזה לשיר זימה... אבל לשמחתי לא ממש הצלחנו...!

גם חברה שלי חשבה ככה בהתחלה...

וחוץ מלהיקרע מצחוק על הספה בסלון ולהחליף צבעים בקצב מסחרר כמו ילדה קטנה שנתקלה בצביקה פיק במעלית ביום קיץ חם ונבהלה נורא,היתי די בסדר בכיוון השליטה העצמית ותחום הצחוק הבלתי מרוסן שלי.. ו... זהו.

למעלה