swirrrly

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הנה כל הסיבות למה כולכם מדינה מוצצת: א) זיידמן. הוא כחול אבל ה*** שלו אפילו קטן יותר מזה של דרדס (ותאמינו לי, ניסיתי את כולם) ב) זונע. הוא נורא לא מצחיק והסיבה היחידה שאתם אוהבים אותו זה כי הוא מקושר לזאב רווח ג) אדולף היטלר. הוא כותב בשם אחר בפורום, אבל כולכם יודעים על מי אני מדברת ד) היי, משעמם לי דרך אגב, לאחרונה אני מרגישה ממש כמו ילדה נחותה, ואשמח לשמוע כמה מילות עידוד נחמדות, תודה
באהבה, שירלי הארטנט (אני אישתו הסודית של ג'וש הארטנט
)

swirrrly

New member
תיקון דחוף כנסו

ג) אדולף היטלר. הוא כותב בשם אחר בפורום, אבל כולכם יודעים על מי אני מדברת. גם לו יש *** נורא קטן

כמו שאתה רוצה את המציצה שלך

ארוך ומענג. (או שזה את האספרסו?, מרוב תפקידי אישה שנשכחו לא רואים את היער, או את חיי החברה, מה שיותר עצוב תבחר)

יותר מדי פעולות שדורשות יכולות

קוארדינציה או מוטוריקה עדינה (היי - אתה בכית בלי שיניים בלי שיניים!) בבת אחת. אני אומרת בוא נסגר על משהו אחד. כמו למשל, מחוייבות לטווח ארוך, או נגיד, נישואים. אבל אתה יודע, בלי לחץ. כזאת אני, נונשלנט.

cobainos

New member
רוצה מילות עידוד נחמדות?

גשי הלום ובצעי פעולות שיזכו אותך בהן (קפה, עינוגים, בשר וכו'...)

swirrrly

New member
אוקי.

אך
עליי להזהירך
בטעות שפכתי יותר מדי סוכר בקפה. תצטרך לסלוח לי.

Seidman

New member
אני רוצה להבין משהו

כל פעם שתהיי במחזור (שקורה אצלך מסתבר אחרת לשנה), או שפשוט תשכחי לקחת איזה כדורון פרוזק, תופיעי כאן ותכתבי שאת שונאת אותי בלה בלה בלה + אני רוצה להתאבד, בלה בלה בלה + זונע. אבל אנחנו שונאים אותך וזה מה שחשוב

למעלה