חלמית

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גדול..

חלמית

New member
אוווווופס!!!!! סקר!!!!!

זה נשלח בטעות אז אני כבר אעשה סקר... 1. באיזה כתה אתם?? 2. באיזה דבר שעשיתם בחיים את מאוד גאים?? 3. לאיזה ארץ הייתם רוצים לטוס?? 4. יש לכם חיית מחמד?? אם כן.. איך קוראים לה??

זה סקר? זה תחקיר שב"כ. סתם סתם הינה

התשובות: 1. אני בכיתה י"א. 2. אני מאוד גאה בכל מה שעשיתי. אם משהו שגרם לי לשמוח מה טוב אם טעות אז למדתי ממנה. 3. אני טס לארה"ב בחופש הגדול אם אני אצליח לגרד כסף מההורים. 4. אין לי חיית מחמד. אבל יש לי תיכנונים בעתיד לקנות איזה כלכלב חמוד קטן כזה שכיף לחבק.

חלמית

New member
תשובות יפות../images/Emo127.gif הנה שלי:

1. אני בכיתה י"א. 2. חוץ מההתנדבויות אני גאה בעצמי על השיפור בלימודים שעשיתי משנה שעברה (נחשו בזכות מי) 3. הייתי רוצה לטוס ליפן ואמא מוכנה לשלם אבל לחברות שלי אין כסף... 4. לי ולשותפה שלי יש דג זהב בשם אוקיינוס והשותפה מגדלת כלבה בשם נובלס.

חלמית

New member
.. התכוונתי בזכות מיכא"ל!!

אני אף-פעם לא מבינה את הבדיחות שלך...

shelly egan

New member
חחחחח מתוסבכים שניכם ../images/Emo118.gif

נראה לי שהוא הבין שזה בזכות מיכא"ל

lady polegra

New member
../images/Emo6.gifתשובות

1. כתה י"א.. הכי מעצבנת .. 2. שיניתי תכונות אופי שלי. ובתור פסיכולוגית של כמה וכמה חברים עזרתי להם.. וזה הרגשה נפלאה!!! 3. אנגליה---> לונדון
4. כלב.. לבן פרוותי ונראה כמו כבשה קטנה.... שמו denni... :)

SadClown

New member
אוקיי אממ

1. כיתה י"א 2. אמממ... לא עולה לי עכשיו משהו ספציפי, אבל מקווה להתגאות בעצמי בעתיד
3. אממ... פוחדת ממטוסים... אבל אם כבר אז לארגנטינה 4. היו לי פעם שתי תוקים חמודים. ג'קו וג'קלין. אך כשג'קו ברח, ג'קלין הייתה עצובה נורא ולבסוף הבאנו אותה לאיזה קיטנת מחשבים שאח שלי עבד בה. צריכה להיות לי תמונה שלהם איפשהו בבית :)

חלמית

New member
אני הייתי בארגנטינה!! מאוד מומלץ!!

באמת באמת מקסים שם אבל אם את נוסעת אל תסעי לבירה סעי למר דל פלטה (עיר התציירות שלהם -כמו אילת אצלנו) תאמיני לי זה הטיפ הכי טוב שאת יכולה לקבל...

תשובות לסקר!!

1. באיזה כתה אתם?? י"ב 2. באיזה דבר שעשיתם בחיים את מאוד גאים?? לא זוכרת משו כזה. 3. לאיזה ארץ הייתם רוצים לטוס?? איפשהו בדרום אמריקה בטח... 4. יש לכם חיית מחמד?? אם כן.. איך קוראים לה?? יש לי 15 , תוכים, אני לא זוכרת את השמות של כולם.

למעלה