דה ז'ה וו -
דבר מוזר קרה לי לפני שבוע - ה CB500 נזקק לטיפול 'גדול' (וגם החלפת שרשרת וגלגל"שים) והחלטתי מקוצר זמן לבצע אותו במוסך דרומי ולא כדרכי בתל אביב (מה עוד שפיין טיונינג כבר לא פעיל...) קבעתי כדרכי את מפרט הטיפול שאני מבקש לבצע , וכשהגעתי לנושא החלפת שמן המנוע ורשמתי על גבי הטופס 'פרו הונדה חצי סינטטי' , בעל המוסך , בחור חביב ביותר ואיש מקצוע מעולה , סיפר לי את הסיפור הבא : "... לפני כשנתיים היה לי חוזה עם יבואני מוטול להשתמש אך ורק בקשת המוצרים שלהם . בכל חודש הייתי מזמין כארבע חביות 200 ליטר שמן מנוע 10W40 וגם תרסיסים ושמנים נוספים . לאחר מספר חודשים שמתי לב לכך שמספר האופנועים והטרקטורונים שחוזרים אלי לאחר טיפול גדל עד מאוד ובמספר מקרים (כלי רכב של בדואים מהאיזור) אפילו נתגלו נזקים למנועים . כמובן שהבדואים באו להתלונן וטענו שכבר אחרי הטיפול 'נעלם השמן' ובקשו טיפול חוזר בחינם . החשד שמשהו בשמן לא תקין התעורר והחלטתי לבדוק . העברתי כ 10 ליטר מכל אחת מהחביות שהיו אצלי באותה עת לכלים שקופים ושמתי במקום חשוך ומוצל למשך כשבוע . כשנבדקו המיכלים , נתגלה שהשמן בהם נפרד למקטעים ברורים . קראתי לנציג החברה המיבאת והראיתי לו את המימצאים . כל המיכלים שהיו אצלי באותה עת הוחלפו בחדשים וגם מאילו נלקחו דגימות למיכלים השקופים . התוצאת חזרה על עצמה . מאותו רגע ויתרתי על שמני מוטול ועברתי לסילקוליין ..." עד כאן דבריו . כעת , לאחר שעלה שוב הנושא , (ובלי רצון לשרבב לשון הרע או כל דבר דומה) , האם באמת היה אלון גולן הוזה או שמא פגשנו באותו איש ...?!? (במקרה הנוכחי לא הוזכרה בדיקת מעבדה יקרה בעלת תוצאות חסויות משום סוג...)
danh - מקווה שלא פתח תיבת פנדורה ...
גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום אופנועים במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!