נתי (בת)

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גשם, קור כלבים בחיפה, השעון מראה את השעה 19:50 בעוד מספר שניות השופט אייל צור שורק האוהדים באדום וירוק מתחילים להכנס לקצב כדי להתחמם ! פתאום אייל צור שורק ואז ... מתחיל המשחק כל האוהדים מתחילים לקפוץ לשיר לעודד ולהריע כדי להתחמם ! ואז ... בדקה ה-27 מנצל קלצ´נקו את החלקתו של בנאדו על הדשא הרטוב באגף ימין, חטף ממנו את הכדור ושלח לרחבה, פישונט הקדים את אוואט כדי להקפיץ מעליו ואז 0-1 להפועל ת"א {לידע כללי : פישונט לא הבקיע קרוב לשנה וחצי !} בדקה ה-44 כמעט שיוויון: אדורם קייסי הגביה מצד שמאל הישר אל ראשו של וואליד באדיר, וכדור פגע במקרה ברגלו של שביט אלימלך ולא חדר פנימה ! כל האהודים הירוקים לא מאמינים למראה עניהם !!! מחצית שניה ... בדקה ה-59 נשבר גרנט והכניס את יעקובו על חשבונו של רפי כהן ואת עטר על חשבונו של יניב קטן. ואז ... בדקה ה-73 רוסו קיבל כדור וממחצית המגרש התקדם והכניס כדור מצויין לאייגביני יעקובו, יעקובו לא התבלבל מול אלימלך ובעט פנימה !!!! {14 דקות בלבד לאחר שנכנס על חשבונו של כהן} שיוויון 1-1 !!!!! {שער עשירי של יעקובו !!! מלך השערים יחד עם אבי נימני} 3 דקות בלבד אחרי השיוויון הפועל נעלמה ואילו לירוקים זה עשה תאבון של עוד ! ואז מהפך !!! רוסו בישל והפעם לבניון, שהמשיך קדימה, השאיר את אילן בכר מאחורה ובעט לשער 2-1 לירוקים !!!!! {שער מספר 50 לבניון במדי הירוקים !!!} דרור קשטן הגיב בשני חילופים מידיים והכניס את סלים טועמה ובן לוז, ת"א הפעילה לחץ גדול וניסתה לחזור הביתה עם נקודה לפחות אך זה לא קרה ... ואז בדקה ה-96 הכניס אייל צור את המשרוקית ושרק לסיום !!! למרות כל הגשם והקור כלבים בחיפה , הירוקים הצליחו לחמם לי את הלב !!! ובאמת היה שווה לנסוע לחיפה !!!! ירוקים שלי תודה רבה מקרב
י
אוהבת אתכם ושלכם תמיד : נתי :)

teen17

New member
מילים כדורבנות

ידעת שיש לך כישרון ועתיד בלהיות משוררת וכתבת ספורט?

נתי (בת)

New member
תודה ../images/Emo9.gif

אני מודה לך מקרב ליבי !!! תמיד אמרו שכדאי לי לכתוב מאשר לדבר ... תמיד כיף לקבל מחמאות !!! נתי :)

למעלה