זה השעה?
כ כבשה מייללת לירח New member 28/7/03 #1 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo29.gif זה השעה?
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo29.gif זה השעה?
M Me 4eVer New member 28/7/03 #3 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זו השעה!
S sarah New member 28/7/03 #5 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif LOL!!!!!!!
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif LOL!!!!!!!
ש שניש New member 28/7/03 #6 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo56.gif בפעם הבאה שאופיר בצ'אט..הזכירו לי לבוא גם, קיי
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo56.gif בפעם הבאה שאופיר בצ'אט..הזכירו לי לבוא גם, קיי
P PopPy New member 28/7/03 #7 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ענק!../images/Emo6.gif BTW אורן - חפש בהיסטורי
C coolit New member 28/7/03 #8 כְּלָבוֹת, כלבות!../images/Emo7.gif למה בדיוק כשהלכתי? טחח.. ובאמת שמעתי את אמא שלי באה וקפצתי ישר למיטה.. מעניין שהיא לא חשדה, שכבתי כל כך ישר ולא נוח, עם הבגדים מהיום, לכיוון ההפוך מכרגיל.. באה, כיבתה את האור, פתחה חלונות שיהיה אוויר, ואני התאמצתי שלא לצחוק..
כְּלָבוֹת, כלבות!../images/Emo7.gif למה בדיוק כשהלכתי? טחח.. ובאמת שמעתי את אמא שלי באה וקפצתי ישר למיטה.. מעניין שהיא לא חשדה, שכבתי כל כך ישר ולא נוח, עם הבגדים מהיום, לכיוון ההפוך מכרגיל.. באה, כיבתה את האור, פתחה חלונות שיהיה אוויר, ואני התאמצתי שלא לצחוק..