סעמק!!

SPFAN

New member
אאוץ' ../images/Emo10.gif

וורוד כתיבה פקצית אההה אני עיוור

sapirush1

New member
לא הבנתי למה אתם כל כך נקרעים

אבל נזכרתי בדבר מפחיד שקרה לי שלשום..[אווירה דרמטית] [כינורות] אני יושבת ומחכה בשער בית הספר לחברות שלי ואז הם מגיעות.. ילדה אחת באה, מסתכלת עליי ואז:"יאא יש לך עגיל בגבה!" ואז היא מתחילה לקפוץ ולצרוח יש לה עגיל בגבה!! (קשה לתאר את זה כשאי אפשר לחכות את איך שהיא אמרה את זה) ואז היא שואלת אותי וזה כאילו כאב לעשות את זה? ואחר כך היא ממשיכה לקפוץ ולצרוח וקוראת לכל חברות הפאקצאות שאיתה לבוא ולראות באותו רגע אני לא מפסיקה להתפוצץ מצחוק ואחרי שהם הלכו הגיעו שני ילדים והתחילו לחכות אותם ואחרי כל זה חברות שלי נזכרו להגיע סוף סוף ובגלל שלקח להם כל כך הרבה זמן העונש שלהם היה לראות כל הדרך הביתה איך אני מחכה את אותם פאקאצות

היה לי תיק שחור חלק

וכתבתי על כולו סימפל פלאן וגרין דיי וכו' ושמתי לו שרשרת מקצה לקצה עם סיכות וכאלה...העכואים לא רגילים לזה...

Beautiful Scar

New member
XDXDXDXDXDXD קרעת אותי!

אההההההה נפלתי מצחוק אלוהים חחXD איזה דפוקות ח

SimplePlanGirl

New member
חחחחחחח

לי קרה משהו כזה בספרייה... ישבתי בספרייה ושמתי לעצמי לק שחור.. אז באה כיתה ואיזה פאקצה באה אליי ואומרת לי: ''וואי זה לק שחור?!?'' אמרתי לה כן אז ההיא '' מה אין לך בושה?!?!'' חח אז שאלתי ''למה אני צריכה להתבייש?'' אז היא ''כי זה לק שחור!!'' אמרתי לה ''אז מה'' ואז ההיא התחילה להתלהב ולקרוא לכל החברות שלה, להצביע עליי ולהגיד ''היא שמה לק שחור''.. ואז הן התחילו להתלהב מהרעיון ורצו שאני ישים גם להם לק שחור.. אבל אז המחנך הנאצי שלהן בא ולקח לי את הלק =[ מניאק.

למעלה