מגניב!

ביקורת על הדמואים../images/Emo150.gif

דבר ראשון, הכל על טעם ועל ריח אז על תתווכחו איתי אל הטעם כי לא ייצא מזה ממש כלום, דבר שני, יש הרבה דמואים תוסיפו אם יש... you oughta know - המנגינה שונה לחלוטין מהמקור. אבל הקצב,המילים הכל אותו דבר, אבל המקור טוב יותר הרבה יותר. forgiven - המגינה שונה, הזמן,המילים,הקצב אותו הדבר. אבל שוב המקור. head over feet - איך אלאניס לא העדיפה את הגרסה המההמת הזאת. המילים, הקצב המנגינה הכל אותו דבר רק שבסוף יש סולו מדהים עם המפוחית. הדמו הכי טוב של אלאניס. הרבה הרבה יותר טוב מהמקור. mary jane - עוד לא ממש שמתי לב להבדל. ironic - גרסה מדהימה אבל נמאסת. בהתחלה אתם תתלהבו ממנה, כמו שאני התלהבתי ואז תגלו שהמקור טוב יותר. אלאניס נשמעת כאן ילדה. והיא מוותרת על המשפט: it´s a black fly in you Chardonnay במקומו: it´s like ice cream on freezing da thank u - גרסה דומה אבל שונה. יש משפטים שתשתנו... אותו דבר, לא ממש שמים להבדל-אז אי אפשר להגיד ממש איזו גרסה טובה יותר. that i would be good - הכל אותו דבר עד המשפט: that i would be good even if i am overwhelming שמשתנה למשפט: that i would be good even if ... responsible ואז בא הסולו של החליל, אבל כמו שעדי רשמה פעם - הסולו לא משהו. המקור טוב יותר. unsent - יש שינוי עצום. הבתים מתחלפים,השמות הכל. אלאניס רושמת גם לאריק ומארק ועוד כמה... כעיקרון אם לא שמים לב זאת נשמעת אותה גרסה. אז אפשר להגיד שהדמו טובה יותר. uninvited - גרסה מדהימה. רק אלאניס והפסנתר וה - 3 דקות, נשמע מוקר? מסכיר את YH, בכך שאין מנגינה.טוב יותר מהמקור , אבל לא כמו האנפלאגד, פחות או יותר... אבל הקול של אלאניס יותר עמוק בדמו. טוב, תנו דעתכם ותוסיפו...

תשובה....

רשמתי את התושבה לעידן (moriss)... קוראים להודעה: "תשובה ארוכה מאוד" תקראו מ - 1 עד 5.... השישית לא ממש רלובנטית לגביכם...

Rוית

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif מגניב!

מצאתי להוריד (בדירקט קונטקט) 3 פיילים שאפשר לשים אותם כקולות במחשב, והם מיועדים לכניסה\יציאה מהמחשב ולקבל אימייל.. וזאת אלאניס אומרת: welcome, goodbye ו-you´ve got mail זה כזה חמוד........
ומישהו שמע את הגירסה של1000 Mona Lisas לUOK? חחח היא הצחיקה אותי.. טוב, רישמית אני הופכת את השירשור הזה לשירשור
י, ולכן, קבלו 50 עובדות על אלאניס.. אתם מוזמנים לשרשר מה שאתם רוצים להודעה

itay777

New member
הצעה לכולכם - חשובבבב

גלשתי באמאזון ושמתי לב שיש בצד ימין את הMARKETPLACE SELLERS-- שם יש דיסקים חדשים במחירים זולים ביותר במקרה שקונים יותר מפריט אחד- לפעמים זוג יכול לעלות כמו בודד משומש (כמו בסינגל של אירוניק) ואפשר להשיג גם ב-30 דולר - 5 דיסקים של URS בגרסא המורחבת - כלומר כ-30 ש"ח לדיסק אחד חדש רציתי לדעת אם אתם מעוניינים שכמה מאיתנו שגרים קרוב (לא חובה) נתארגן יחד ונקנה ביחד כך נחסוך בכסף - אם אתם מעונינים - הגיבו להודעה זו!!!

itay777

New member
אני גר בראשון, את יודעת

אולי אם אני מזמין באמאזון ספר ודיסק - אם מחייבים אותי בנפרד על משלוח על כל אחד מהפריטים?

itay777

New member
תיקון טעות

אווווווווופפס הכוונה היא שאם קונים חמישה אז כל אחד עולה 30 דולר...

למעלה