- וידוי

• פותח הנושא clcl
  • פורסם בתאריך

clcl

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif - וידוי

זוג צעיר לאחר ליל הכלולות בירח דבש . . . הגיעו לחדרם במלון. הבעל הצעיר יושב לו על דופן האמבטיה וחושב "איך אשתי תגיב לכך שכפות רגליי
וגם הגרביים שלי
, עד עכשיו הצלחתי להסתיר את זה ממנה ועכשיו היא עומדת לגלות זאת" . . . . בינתיים בחדר השינה, יושבת לה הכלה הצעירה וחושבת "איך יגיב בעלי לכך שיש לי ריח רע מהפה . . . בתקופת החיזור הצלחתי להסתיר זאת ממנו" . . . הבעל הצעיר תפס אומץ . . . נכנס לחדר השינה . . . . השתרע על המיטה, חיבק את אשתו . . . קרוב-קרוב, והסתכל לתוך עיניה ואמר: "יש לי וידוי קטן לספר לך" . . . ואשתו אמרה: "כן גם לי יש" אמר בעלה: "חכי, אני אנחש . . . . את אכלת את הגרביים שלי . . ."

r66

New member
../images/Emo6.gif עוד אחת

שתי גברות זקנות עמדו מחוץ לבית האבות ועישנו סיגריות, כאשר לפתע התחיל לרדת גשם שוטף. גברת אחת שלפה מכיסה קונדום, חתכה את קצהו והלבישה אותו על הסיגריה הבוערת, והמשיכה לעשן.. הגברת השנייה שאלה: "מה זה?" גברת 1: זה קונדום, אני משתמשת בו כדי שהסיגריה לא תרטב. גברת 2: מאיפה השגת את הפטנט הזה? גברת 1: את יכולה להשיג את זה בכל בית מרקחת למחרת, גברת 2 גוררת את עצמה לבית המרקחת המקומי,ואומרת לרוקח שהיא צריכה קופסת קונדומים. הבחור מביט בה במבוכה אחרי כל היא מעל גיל 80 אבל שואל בעדינות איזה סוג היא רוצה. הגברת עונה: : Doesn't matter son, as long as it fits a CAMEL! הרוקח התעלף....

shoshwe

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif !!!

זו בדיחה שרצה באינטרנט - אותי,זה מצחיק כל פעם מחדש.
שושי

למעלה