Ivy Riddle

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

אין לי יותר מ"מ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

slallum

New member
ולמי שרוצה - הנה התשובות של 5=]

תרגיל 5 בשאלון 005:
-1>M>3​
עשיתי גם את תרגיל 3, אבל חבר שלי לקח בטעות את הטופס שלי והשאיר את הטופס שלו (גם הוא עשה את תרגיל 3 אבל הוא טעה
) בכל מקרה, אני בערך זוכר את התשובות: א. 21.166 ב. 31 (נקודה משו
) ג. 50.445 מקווה שהלך לכם טוב

תיקון קטן עופר...באמת שקטן...../images/Emo150.gif

אז ככה: 1. הכל נובע מחפיפה. 2. אין לי מושג... לא עשיתי.. הייה מסובך מידי = P 3. א. 21.166 ב. 26.96 ג. 39.56 4. לא עשיתי... מסובך לי מידי.. טריגו המרחב זה איכסה.. 5. M>3 וגם M<-1 6. א. 0.16 ב. 0.5 (נראה לי.. אני לא בטוחה) ג. 0.92 *כל מה שכתבתי פה אלו הן התשובות הנכונות... המורה שלי למת' פתר את זה כשאנחנו עשינו בגרות ואחרי זה הראה לנו את התשובות.

slallum

New member
כושיליעמק

5 פתרתי נכון, פשוט לא כתבתי את זה טוב. וב-3 זה קצת מסובך, כי יש 2 תשובות בעצם, כי עושים משפט סינוסים על משולש אחד, ואז מוצאים שהזווית שווה 79.1 או 100.9 או משהו כזה.. ואז יש 2 תשובות לסעיף ב. וגם לסעיף ג. אבל יורידו נקודות רק מסעיף ב... זה לפחות מה שהמורה שלי למתמטיקה אמרה =S אבל לא נורא, את 1 ו-5 פתרתי כמו שצריך, ואת 3 פתרתי, אבל התעלמתי מתשובה אחת.. אז יורידו לי מקסימום 5 נקודות, כי כל סעיף זה 11 נקודות =] בכל מקרה, מקווה שהלך לכם טוב =]

טוב עופר חמוד ../images/Emo150.gif

אני מקווה שזה יהיה טוב וזה... ובקשר ל 3... למה עם סינוסים??? סהכ עושים 2 משפטי קוסינוס (כאילו אחד ב א' ואחד ב ב') וב ג' עושים רק סינוס וזהו... זה הכל. בכל מקרה עופר.. אני מקווה שבאמת זה יהיה טוב ושלא יורידו לך הרבה נקודות... בהצלחה לכל מי שעשה בגרות במת'

slallum

New member
חי חי, ב-ג' הפתרון כל כך פשוט =]

יש לך את הזווית COB, והיא זווית מרכזית הנשענת על אותה קשת של הזווית ההיקפית שאת צריכה למצוא, 2 שניות או מה? ;-) ואפשר לפתור את ב' גם עם סינוס, ואם פותרים עם סינוס אז יש 2 תוצאות..

חרא../images/Emo10.gif

007 היה ממש קשה. כבר אי אפשר לומר שלא יהיה לי יותר מתמטיקה בחיים. אני אשפר בקיץ
אוף

tribe spirit

New member
זין בעין../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

כל פעם מחדש. כבר פעם שלישית שה005 המזד**ן הזה דופק לי את החיים.(מצורף קישור לבלוגי בנושא) סיחה על הקללות והעצבים,אני פשוט לא מאמינה על עצמי שאם הייתי יושבת עוד דקה וחצי וקולטת שמשפט הסינוסים זה לא דבר מסובך במקום לעשות את ההסתברות הדוחה שאני בכלל לא יודעת אז כנראה שהיא יוצא לי מאה או משו מתקרב. פעם שלישית ג'יפה. נקווה שפעם רביעית תהיה יותר טובה.אני לא יוצאת עם 78 ב005.זה מושפל. ואני חשבתי שזה אמור להיות הטופס הקל של חמש יחידות.אז חשבתי.

Shaaaki

New member
מה הבעיה עם 05?!

זה כזה שטויותתתתת קיבלתי סופי 99 אין לי שמץ למה הם הורידו לי 2 נקודות... הכל אצלי היה נכון...

Shaaaki

New member
אבל היא אמרה שהיא עשתה את המבחן הזה

כבר בפעם השלישית... אז בטוח עשתה אותו מבחן שאנחנו עשינו...

tribe spirit

New member
אני יודעת שזה שטויות../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

וזאת בדיוק הבעיה. שתמיד אני עושה את אותה טעות ולוקחת הסתברות במקום לשבת עוד דקה ועשרים שניוךת על תרגיל(תשאלו את דפי)ואז טועה בהסתברות.

למעלה