k k1

New member
חחחחח תראי

זה להיות במחסן ולהתעסק עם פריטים(מברגים וכאלה) של מטוס שלא נגעו בהם איזה שישים שנה והם מעלים אבק בעעעעעע ולפתוח קופסאות... עדיף כבר לשבת במשרד משלך ולהתעסק בניירת... חחחחחחחחחחחחחחחחחח נכון בחוברת של התפקידים שרשום איזה תפקידים יש ומה זה כל תפקיד,אז איזה תיאור יפה הם נתנו לפקידה-ניהול משרד,ניהול מסמכים וכל מיני כאלה...פחחחחחחחחחחחחחח שיכתבו- עונה לטלפונים, מתייקת מסמכים,ועושה קפה חחחחח וכן, אני מתנחמת בזה שזה בסיס פתוח ושזה חיל האויר
ושאני באותו בסיס של אחות של הילה חחחחחחחחח

bLAck hALo

New member
חחחחחחחח קרין תעשי לי קפה...

אחותי היא לא "פקידה" היא "משאכי"ת" או איך שלא כותבים את זה... בעיקרון אין הבדל בגרשו כמעט אז ככה אני תמיד מצעבנת אותה או שאני קוראת לה "צעירה" שכמותך..

k k1

New member
כמה סוכר??

רושמים מש"קית אם זה מה שהתכוונת אליו... איזה אחות רעה!!! חחחחח סתם

bLAck hALo

New member
בעעע בלי סוכר!! וכן מש"קית אין לי

מושג איך כותבים את זה.. חחח אני יודעת שאני אחות רעה ואני גאה בזה! קרין את שקט יא צעירה שכמותך

k k1

New member
הבסיס-תל נוף

זה ליד רחובות... והילה-את באמת שותה קפה? יאקקקקקק אני שותה רק שוקו,אפילו לא נס..אבל אני רוצה לטעום קפה ואבא שלי מסרב להכין לי!!!!!

bLAck hALo

New member
כן אני שותה קפה ממ טוב יש לי אבא

עיראקי.. קפה שחור חזק יאמייי! :)

k k1

New member
חח איזה עדה אמא שלך?

ותגידי לאבא שלך שיכין לי גם! כי אבא שלי לא רוצה להכין לי! :(

bLAck hALo

New member
נו מה זה לא שלח את ההודעה?! נשלח שו

ב אמא שלי אשכנזיה (רומניה (ולא אני לא גנבת)) כן כן אבא עיראקי ואמא אשכנזיה... בובה אני יכין לך קפה! ובעיקרון למה את שואלת אותם? את בת 18 כבר לא?! אני בכללי אף פעם לא שואלת את ההורים שלי לגבי כלום אם יש להם בעיות הם יסתדרו בעצם עם זה ושיעזבו אותי בשקט:)

k k1

New member
חחחחחחחח לא זה לא בקטע הזה

זה לא שהוא לא מרשה לי לשתות חחח פשוט תמיד שאני מבקשת ממנו הוא חושב שאני צוחקת איתו כי בהתחלה באמת הייתי אומרת את זה בצחוק והוא מחייך והולך...אם אני באמת יבקש ממנו הוא יכין חחח שילוב יפה
לילדה יפה!

k k1

New member
מה? לאן החתימה נעלמה?!?!

סטריינג' ורי סטריינג'

bLAck hALo

New member
אה חחח אני מחקתי אותה חח אני סתם

עושה שטויות בחתימה לא להתייחס היא תשנה ותימחק שוב בערך עוד איזה 20 פעם..

k k1

New member
אהה חחח טוב...

מקווה שאני יספיק לעקוב אחרי החתימות...(כמו שאת יודעת המעקבים שלי טובים חחח) וכן,מתישהו אני יטעם קפה,זה לא בעיה.. למרות שלא נראה לי שאני יאהב את זה ד"א-יש ת'תוכנית של סנופ עכשיו באמ טי וי הרגיל-מצחיק זה בטוחחחח יהיה,תראי אם בא לך... פור שיזל מיי ניזל!!!! והילושש ילדה יפה שלי עפתי לישון! לילה טובבבב מואההההההההההה <אל תתווכחי! הסברתי לך במסן מה אני חושבת על יפה/לא יפה (למרות שלא נראה לי שאת זוכרת)>

bLAck hALo

New member
חחחח את תספיקי לעקוב...

מתישהו בטוח את תשתי קפה לא כולם אוהבים אבל אני כן.. התוכנית של סנופ נמאס לי מהתוכנית שלו ממזמןןן.. חחח אני זוכרת טוב טוב מה שאמרת! לילה טוב בובההה!!

bLAck hALo

New member
חחחח אז אל תצחקי איתו טוב פתאום

משומה אני רוצה קפה עכשיו.. יותר נכון שילוב מוזר לילדה לא יפה

למעלה