מוקדש לסיגל באהבה
K Kuroi Tenshi New member 14/2/06 #2 מה שהכי גרוע... זה שמי שצילם אותו הוא מבוגר, אולי אפילו אחד ההורים, והוא פשוט צפה בכל זה והמשיך לצלם. אבל בפעם הראשונה שראיתי את זה גם צחקתי. אני הולך לגיהנום.
מה שהכי גרוע... זה שמי שצילם אותו הוא מבוגר, אולי אפילו אחד ההורים, והוא פשוט צפה בכל זה והמשיך לצלם. אבל בפעם הראשונה שראיתי את זה גם צחקתי. אני הולך לגיהנום.
H HuGo Hell New member 14/2/06 #4 אני בספק. ../images/Emo1.gif בטח האח הגדול. גם אני עושה את זה לאחי הקטן, אבל לא בגיל שלו.. זה כבר אכזרי. אחי בן 13-14 הילד הזה לא יותר מ8...
אני בספק. ../images/Emo1.gif בטח האח הגדול. גם אני עושה את זה לאחי הקטן, אבל לא בגיל שלו.. זה כבר אכזרי. אחי בן 13-14 הילד הזה לא יותר מ8...
K Knotted String New member 14/2/06 #3 אמאלה.../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif אני חושבת שנבהלתי יותר ממנו.
G GalBatz New member 19/2/06 #9 לא,P: האמת היא שאני כבר מכירה את זה. זה אכזרי כלפי הילד, בעיקר העובדה שעכשיו מפיצים את זה ברחבי האינטרנט.
לא,P: האמת היא שאני כבר מכירה את זה. זה אכזרי כלפי הילד, בעיקר העובדה שעכשיו מפיצים את זה ברחבי האינטרנט.