מה שלום כל הסטלנים בפורום?מה חדש?מה תספרו מעניין?
H hadar146 New member 9/3/08 #1 ../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif../images/Emo151.gif../images/Emo149.gif../images/Emo148.gif מה שלום כל הסטלנים בפורום?מה חדש?מה תספרו מעניין?
../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif../images/Emo151.gif../images/Emo149.gif../images/Emo148.gif מה שלום כל הסטלנים בפורום?מה חדש?מה תספרו מעניין?
מ משועמם800 New member 9/3/08 #2 זו סופה של תקופה אין יותר עגבניות בעולם,משום מה זה מעסיק אותיP: (המבין יבין) ישמעל הוא קומקום,הוא קומקום חרדי והוא הקומקום החרדי היחידי ומחר בוחן בתנ"ךP: כוסאמא של המורה
זו סופה של תקופה אין יותר עגבניות בעולם,משום מה זה מעסיק אותיP: (המבין יבין) ישמעל הוא קומקום,הוא קומקום חרדי והוא הקומקום החרדי היחידי ומחר בוחן בתנ"ךP: כוסאמא של המורה
R Reut E New member 9/3/08 #3 עכשיו כולם יודעים בן כמה אתה באמת אתה בן 18! ויוה לה ביג בויז! וחוץ מזה לא נורא לגבי העגבנייה/חברה שלך לשעבר יהיו טובות ממנה, אני מבטיחה לך שזה לא סוף העולם
עכשיו כולם יודעים בן כמה אתה באמת אתה בן 18! ויוה לה ביג בויז! וחוץ מזה לא נורא לגבי העגבנייה/חברה שלך לשעבר יהיו טובות ממנה, אני מבטיחה לך שזה לא סוף העולם
א אביתר המכוער New member 10/3/08 #4 P: צודקת,אבל למה לעזאזל המורה המתוסכל ינית שלח אותי לסיפרייה,באורח פללא ממש בשולחן לידי Y נמצאת עם מישהו אין לי אומץ לומר לה משהו,איזה בעסה לחיים
P: צודקת,אבל למה לעזאזל המורה המתוסכל ינית שלח אותי לסיפרייה,באורח פללא ממש בשולחן לידי Y נמצאת עם מישהו אין לי אומץ לומר לה משהו,איזה בעסה לחיים
ה הבחור הקשוח New member 13/3/08 #6 אם כבר נהייתם יירקנים, תציע לה עגבנית שרי. או תפוח. או אפרסק. או שזיף. ואם היא תגיד לא-תן לה מלפפון. או גזר. או קישוא. שתשבור ת`ראש לבד מה לעשות איתם..
אם כבר נהייתם יירקנים, תציע לה עגבנית שרי. או תפוח. או אפרסק. או שזיף. ואם היא תגיד לא-תן לה מלפפון. או גזר. או קישוא. שתשבור ת`ראש לבד מה לעשות איתם..
ה הבחור הקשוח New member 13/3/08 #5 מה? יש פה סטלנים? חשבתי שאחרי שעזבתי התחילו עקיפה על מריחוונה ועל בעלי ``שאיפותיו``