queen

מפלצות

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo11.gif../images/Emo45.gifqueen

כמה מכם מכירים טוב את הלהקה queen והיו רוצים שיהיו לה פורום

Grub Smith

New member
לדעתי אין צורך לפורום QUEEN

למרות שהם טובים יותר מכל אלה שיש להם פורום.. אבל חושב שהפורום הזה טוב יותר לאוהבי QUEEN מאשר פורום בודד, בזמן מסוים לא יהיה הרבה מה לכתוב, והפורום פשוט ימות, ובמיוחד שהלהקה כבר לא קיימת יותר, דוגמא מצויינת הם הפורמים הקיימים!! למרות אהבתי הגדולה ל QUEEN, אני חושב שכאן יהיה יותר טוב בשביל אוהביה

ganooov

New member
זאת הבעיה עם כל פורומי המעריצים ../images/Emo13.gif

בשלב זה או אחר הם מתייבשים, וכמו שאמרת - פורמי המוזיקה (כמו זה, רוק פרוגרסיבי, רוק ומטאל וכדומה) הם מקום יותר טוב לדיונים על להקות מאשר פורומי מעריצים.

ruthyanat

New member
מסכימה

אני מעריצת קווין מושבעת אבל פורום כמו זה הוא האפשרות הטובה ביותר משום שכך אתה יכול ללמוד גם להקות דומות אחרות וטובות-יש מגוון רחב יותר של אנשים ובכללי יותר מעניין:)

מפלצות

New member
../images/Emo66.gifאביזרים

מישהו אולי יודע היכן אפשר להשיג אביזרים של הלהקה queen פוסטרים תמונות וכו´ יעזור לי מאוד

ruthyanat

New member
המממ

תמיד אפשרלהזמין מאמזון פוסטרים מוצאים בחנויות שיש להן פוסטרים שינים---יש איזה 10 פוסטרים של פרדי מרקורי בחנות קטנה ושכוחת אל בנתניה עירי....בתומרס בדיזינגוף סנטר יש חולצות וכאלה אין הרבה בעיה למצוא דברים((:)

מפלצות

New member
../images/Emo6.gifמטליקה תמונה

יש למישהו תמונה של הסולן של מטליקה עם הגיטרה שלו דגש על הגיטרה אם הוא יכול להעביר לי

extazy bomb

New member
תחפש בא&#

או ברישמי או בסתם אתר של מעריץ.אתה בטוח תמצא... _______________________ freedon to rock freedom to talk but nothin´ free

ganooov

New member
../images/Emo26.gif ../images/Emo13.gif

מטאליקה זה מטאל, לכן זה לא המקום. בכל מקרה - יש את פורום מטאליקה (455) ופורום רוק ומטאל, אז תחפש שם. ואת ההודעות הבאות שלך תשרשר לבד בבקשה, כי אחרת אני אמחוק אותן.

TheFly

New member
והנה עוד אחת

אם הדגש שלך הוא על הגיטרה תוכל להזמין אותה כאן.גם Kirk Hammett משתמש בגיטרות מאותה התוצרת - ESP

למעלה