(
) blaugh

suki da yo

New member
זה מטריד אותך?

מה עם אנשים שוערכים קס חתונה בworld of warcraft? זה ממש מטריד אותי. אני חושבת על זה ממש חזק כבר כמה שבועות.

דיטי

New member
אז שאלה מתומצתת, למרות הפוטנציה לנדבכים

נגיד שיש לכם בן זוג והוא מנהל בלוג. הייתם רוצים שהוא יכתוב עליכם? שאלות רצוי לתת כולל הרבדים האפשריים.

דם דם

New member
הייתי מעדיף לא לדעת על הבלוג

ככה יצר הסקרנות היה נרגע ולא הייתי מנסה לדעת מה נכתב שם ואם נכתב משהו עלי בעיקרון אני מניח שלא, לא הייתי רוצה שיכתב עלי משהו

אממ... לא.

מוזר כי אני שומרת על האנונימיות שלי בהיסטריה, מצד שני\ הכתיבה בבלוג שלי מאד חושפנית. בעלי יודע שאני כותבת עליו, קורא לפעמים ועד היום לא נרשמו תלונות, למרות שלפעמים הוא מוצג באור לא ממש מחמיא.

mary lou

New member
רוצה? תלוי

תלוי מה הוא כותב, איך הוא כותב וכו'. אם אני אוהבת את סגנון הכתיבה ואני לא מוצגת באור שלילי מדי (ורצוי שגם בלי השם ושאר סימנים מזהים)- אז בכיף. מהצד השני, אני יכולה להגיד שלי אישית מאוד קשה לא להכניס אנשים קרובים אלי לתוך הבלוג סך הכל הוא על החיים...

דנטל

New member
עונה לעצמי

אם היה לי בן זוג ואם הוא היה כותב בלוג, לא הייתי עומדת בזה והייתי קוראת אצלו. בנוסף, לא הייתי מסתירה ממנו שאני קוראת אצלו (לא יעזור, פשוט לא מסתירה שום דבר אישי מאף אחד), כך שהוא בטח היה מתאים את הכתיבה שלו לעובדה שאני קוראת אצלו, אז נראה לי שכן הייתי רוצה שהוא יכתוב עלי, כי אולי יהיה לו יותר קל לרמוז לי על דברים בדרך הזו בעוד שפנים מול פנים אולי הוא היה בוחר לשתוק. על עצמי אני יכולה להגיד שבפירוש עשיתי את זה עם אחד הגברים שלי. ככה הוא ידע שאני מתאהבת בו.

התשובה שלך מזכירה לי

ספר בשם "המפתח" של סופר יפני בשם טניזקי. זה סיפור על שני בני זוג שכל אחד מהם כותב יומן על חיי המין שלו מתוך ידיעה (וכוונה) שהשני יקרא בו.

דנטל

New member
אין לי *כוונה* שיקראו

יש לי *הבנה* שהם עשויים לקרוא. הגברים הפחות-מזדמנים בחיים שלי יודעים שאני דנטל. במקרה של הפוסט הספציפי ההוא כן היתה לי כוונה שיקרא, כי ידעתי בפירוש שהוא קורא בבלוג שלי וזו היתה הדרך היחידה שהייתי מסוגלת להתוודות בפניו. במקרים אחרים אני כותבת תוך התעלמות מהאפשרות שהם עשויים לקרוא.

למעלה