שלום!

beenINSANE

New member
../images/Emo6.gif שלום!

יש מקום לחדשה...? האמת שכבר המון זמן אני נכנסת לפורום וקוראת, וחשבתי אולי כדאי לכתוב...?

תמיד יש מקום.. ../images/Emo66.gif

אז ברוכה הבאה לך לפורום הלא שפוי משו שלנו... תהני..

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אממ אל תשכחי להשאיר את השפיות בבית ואם את שוכחת לפחות תהיי סנילית אם את שפויה ולא סנילית - אז אנחנו לא רוצים אותך אמממממ תאמת אני אתן לך אישור מיוחד כי כתוב לי אינסיין בשם להיות פה גם אם את טוענת שאת שפויה

beenINSANE

New member
המממ...על עצמי?

אין הרבה מה לספר. כמו כולם פה גם אני ממש אוהבת את עברי היקר. גם אני קצת מחורפנת... אני גרה באשקלון וחושבת שזה החור הכי מגעיל בעולם וקראתי את מה שכתבתם על העיר הדפוקה שלי קודם ומאוד הזדהיתי עם כל מי שאמר שזה חרא של מקום... חוץ מזה אין לי מה להגיד.

Ez sLeeP

New member
ברוכה הבאה,

התאקלמות מהירה! שיהיה רק טוב.. (אני פה לייעוץ פסיכולוגי) נדבו'ש.

../images/Emo140.gifיה! עוד מאיזורי! כמה כיף!

ובכן-אני נועה,בת 16. ואני מקיבות ארז. מכירה? ממש לידך.... אני אחראית פק"ל הצטרפות אז קבלי-
שם
כמה זמן את כבר קוראת פה (שימו לב! זה חדש!)
כל הזיוני שכל האחרים-צתחביבים,דברים שעוברים עלייך,מה את חושבת עלינו..והכל! ותהני מותק!! מאיזה שכונה את ובאיזה בית ספר את לומדת? (חשוב לדעת!אמא שלי מורה!)

beenINSANE

New member
ובכן...

הדס
20 (זקנה!)
אשקלון (לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!)
קוראת פה כבר די הרבה זמן... חודש? אולי יותר
אז ככה: תחביבים אין לי יותר מדי. בעיקר לישון, מוזיקה ולהיות עם אנשים שאני אוהבת. אני חושבת שאתם פורום מוטרף ונפלא כאחד. ממש כיף לראות איזה אהבה שוררת כאן (בדרך כלל...) אני לא לומדת בשום בית ספר ואת זה בטח הבנתם מגילי המתקדם... וגם אמא שלי מורה! ובטח שאני מכירה את קיבוץ ארז. תודה לכם על קבלת הפנים המקסימה!

עוד זקנה!!

וולקאם גם אני בן 20 ויש אפילו זקנים מאיתנו (גל-איש יקר בן 21 , מייקל המנהל הנעלם בן 21 מורי לנצח [אשתי שתחיה] בת 22 ועמית בת 21 ורותם-נפשאחות בת ה19 ) אנחנו מתרבים ולחשוב שלפני שנה היינו רק אני ורותם

Ez sLeeP

New member
זקנים משהו..

עוד שניה אני מאשפז את כולכם בבית אבות.. אני אוסף כעת תרומות לחיתולים וקטטרים. מכון גריאטרי אה-לה-עברי-לידר.

wall../images/Emo6.gifcome

get your groove on caust this place is crazy!!! אני מתכוננת לבוחן באנגלית אל תשימו לב.....

למעלה