שלום לכולם

../images/Emo6.gifשלום לכולם

שלום לבושמת עידן וכול האנשים בפורום! עידן ןבושמת הפגזתם אותי עד שלא ידעתי מאיפה להתחיל סבבה בכיייף ו... בחברות. אז זה הולך ככה: ההופעה עם רוי או יותר נכון ההופעה של רוי הייתה אחלה הלוואי עלינו להיות ככה בגיל 60+. אנחנו נתנו 20 דק תמציתיות משהו. מפגש מעריצים?..לא יודע אבל אנחנו נפגשים כמעט כול הופעה. לא כתבנו עדיין נאומיי נצחון אבל נשתדל לא להתפרק ולהתחיל לבכות ולבסוף נחמד לדעת שמישהו מתעורר לצליליי הדג נחש

טיפקסית

New member
מווווווושי מה קורה זאת בשמת

אני עדיין בבי"ס [מגמת אומנות,חוזרת הביתה רק בארבע בערך]. יהההההההההה עשית לי את היום חתיך. חחח שלא תתפרקו על הבמה שבוע הבא, ותגיד לגיא ואמיר בלי פאדיחות. באמת הגיע הזמן למפגש מעריצים, ואני מניחה שזה יקרה בהופעה החגיגית במרץ,שאני בכלל מקווה שיהיה לי איך להגיע אליה, כי אני מאוד אצטער להפסיד אותה,בכל זאת היא מצולמת לדיוידי. מוש מתי אתם כותבים ת'נאומים, כדאי שתכינו לפחות אחד כזה מראש אתה לא חושב? ואם כבר תכניסו תודה למעריצים המדהימיייים של הדג נחש. וכן אני יודעת שהפגזתי כי לא ענית יא אווער. יההה מה לא האמנתי שתבוא לכאן , איזו הפתעה טובה. כמו שאתה יכול לראות השעה קצת אחרי אחת וחצי ואני עדיין בבי"ס, ויאללה רק בארבע אני חוזרת הביתה [ברוך השם אני נושם ולכן]. היה יום פסדר, אני פה במחשבים של המגמה שלנו, נתנו לי להיות אחראית על כיתת הלימוד של מסלול צילום שאני נמצאת פה, אז נתתי לעצמי צ'אנס להיכנס ולראות מה חדש. כפרה עליך, סחתיין על הכינוי אחי, הזכרת לי את סרטי האנימה היפניים, מושי מושי, או שמא יש לומר מאסטר מושי. אז הרשה לי להקדיש לך שיר אחד במיוחד עבורך: מוש השור עובד וטוב לו מוש מוש מוש מוש הוא איכר חרוץ ,ותמיד יש הפתעות [תראו] אז כדאי לכם לפגוש את מוש מוש מוש מוש אללללללה משה תן בראש. ויאללה משה תציל אותי, בא לי כבר לחזור הביתה, למרות שנו טוב צילום זה כיף, יש לי הפסקה במגמה השיעור הבא שלי מתחיל ככה עוד חצי שעה משו כזה, וזה לא בדיוק שיעור שאני לומדת, אלא שאני עוזרת למורה שלי ללמד את ילדי כיתה י' שחדשים אצלינו במגמה, נכון שאני נחמדה? יאללה יומטוב מושו תכתוב לי ככה אחה"צ ואם אתה יכול להיות נחמד תשלח לי מסר. ואהה כן שכחתי אולי תגיד גם ליאיא שיבוא שאנחנו מתגעגעים אליו ותביא איתך פעם גם את אמיר. ואולי תעדכן על ארה"ב של החודש הבא, הבנתי שאתם חוזרים קצת לארה"ב בחודש הבא? מה? התלהבנו מאמריקה? טוב די ביי

FunkyGiraffe

New member
להההההההההההההההההההההה

אטרף!!! *-8 זה עידו
מה קורעעעעעעעעע? טוב.. ניצול שרשור קטן.. אנשים בידי בשורה משמחת - אחרי יותר משנה של חיפושים, מצאתי את הפליסטיישן המעפן שלי!!
רררררררמממממממממממממממ והמחשב שלי יחזור בקרוב, אני כותב מהפלאפון [תגידו שאני לא מורעל על הדג ועל הפורום הזה
]

יאא זה משה לא ידעתייייי ../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif

יאאאא איזה חמוד אתה .. ובאמת אחלה הופעה (מה שנראלי לי )

shiroo

New member
משהההה

לא הייתי בטוחה שזה אתה....חחח נחמד מצידך שסופסוף החלטת לכתוב פה...

skwooshi

New member
מושמושששששש

דייי אני מתההה משההההה=] מותק שלי דבר ראשון אין לי מילים להגיד לך תודה על השיחה ביומולדת שלי=]אתה וגיא עשיתם לי תיומולדת=]חוץ מזה שכמעט נחנקתי היה מעולה!:) דבר שני רציתי להגיד לך שאני מקווה שתכתוב הרבה פה ושתהנה ושאני מתה עליךךךךך=] דבר שלישי. מה זו הייתה היציאה הזו שאמרת לבשמת שאפחד לא מכיר אותך?! ש-ט-ו-י-ו-ת דבר רביעי רציתי לשאול אם אתה זוכר שבמפגש מעריצים הבאתי לך אז את הבועות עם הטעם המתוק=] תענה שתיהיה פה אוהבתתת הדר

טיפקסית

New member
היי מוש מזל טוב מר אדום

חח מר אדום , זה לא נשמע טוב בתור אוהד בית"ר אבל לא חשוב. אתה בכינוי כבוד. אז כאבוווווווד מושי מושי שיהיה ערב טוב

Shani276

New member
נו כן,גם לי לקח זמן להבין שזה משה:|

הכינוי הסתיר את זהותו...
מה נשמע בנאדם?
איך שהזמן טס..עוד 6 ימים הטקס.

למעלה