שלום לכולם

soul26

New member
../images/Emo6.gifשלום לכולם

כרגע אני מובטלת וכאשר השגתי את כל המסמכים הדרושים לבטוח לאומי לדמי אבטלה יש עיצומים! אני מחפשת כבר כמה חודשים עבודה והשוק פשוט נוראי (כמו שכולם חוו על בשרם) זה ברור לי שצריך להתפשר בסופו של דבר כי אין ברירה. כבר יצרתי 3-4 גרסאות של קו"ח ואני מנסה את מזלי בכל מה שמוצע לי. לפעמים אני תוהה כמה קשה לאנשים צעירים במדינתנו, אנשים רוצים להתפתח ולהתקדם ואין להם מספיק אפשרויות? מה שאני יכולה לתרום לחברי הפורום - אל ייאוש, לאחר כל אכזבה מייד לגייס מוטיבציה ולהתרומם מעלה. חשוב להתמיד ולהמשיך לחפש. בהצלחה, יפעת

orom

New member
אולי תעלי את קו"ח שלך לפורום

לקבלת הערות והארות? יכול להיות שהם זקוקים לשיפוץ קל. השוק קשה לא רק לאנשים צעירים אלא גם לאנשים מבוגרים. לא מעט אנשים בשנות ה-50 לחייהם מוצאים עצמם מתקשים למצוא עבודה בשל גילם. מאוד חשוב להמשיך ולחפש למרות המצב הלא קל. תודה על העידוד

orom

New member
הקו"ח כתובים טוב מאוד- לדעתי

אבל שני שינויים קטנים- כאשר רושמים את הנסיון התעסוקתי צריך להתחיל מהסוף להתחלה. את מקום העבודה האחרון לרשום ראשון- כמו שרשמת בגרסה 3. הדבר היחיד שיש להוסיף הוא מה כל תפקיד כלל: לדוגמא- מנהלת משמרת - ניהול צוות של 20 סוקרים - מעקב שוטף אחר... - בניית תוכנית הדרכה - וכן הלאה... כאשר שואלים אותך בראיון למה עזבת את מקום העבודה האחרון? מה את עונה?

למעלה