שלום לכולם !!!!

catooma

New member
../images/Emo6.gif שלום לכולם !!!!

היי לכולם... אני בד"כ קוראת ועוקבת אחר כל מה שהולך... אבל החלטתי גם להעיז ולשאול : איך אני אמורה לדעת אם אני בהריון .... אין בחילות... או מלודרמות אחרות... ואני תוהה.... מה מרגישה אישה ממש בהתחלה??? כמו באקוואריום חצי ריק ???? יום כתום

meme1975

New member
מרגישים לרוב טוב ../images/Emo13.gif

ויודעים על ההריון מבדיקת דם פשוטה!!!!!!! זה כל הסיפור
אני אישית לא הרגשתי הרבה בהתחלה
למעט שמחה והרבה
אבל לצערי זה לא החזיק מעמד זמן רב מדי... שיהיה בהצלחה וברוכה הנכנסת לפורום
ולא להישאר כאן יותר מדי זמן

catooma

New member
../images/Emo6.gifבוקר טוב ותודה לך

אני משערת שאני אצטרך לחכות שהשביתה תיגמר ואז אוכל ללכת לעשות בדיקת דם. יום כתום

אפרסקה

New member
היי, ברוך בואך. ניתן לקנות ערכה בית

ערכה לבדיקת הריון ביתית בכל סופר פארם, וכך לא תצטרכי לחכות עד תום השביתה. אגב, אני לא בטוחה שלא עושים בדיקות דם בשביתה. שווה לגשת ולברר. כי בסיבוב הקודם (פלני שבועיים) הלכתי לעשות אולטרסאונד בקופ"ח וראיתי בנות שיצאו מבדיקת דם. בהצלחה!

catooma

New member
אין בדיקות דם...../images/Emo7.gif בגלל השביתה

היום ברוב חומתי קמתי ב 05.00 כדי ללכת לקופת חולים לעשות בדיקות דם... ושכחתי שהאחיות שובתות. אין בדיקות !!!! רק במקרים דחופים ..... נראה אם השביתה לא תיגמר בקרוב אני אלך לקנות ערכה. יום כתום

אפרסקה

New member
יש ערכות שעולות 30 ש"ח, לא נורא ושו

ושווה בשביל השקט הנפשי. הלוואי ויצאו לך שני פסים!!!

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה . ../images/Emo140.gif

מה זאת אומרת אקווריום חצי ריק?
זה נשמע מקורי ומעניין. בכל מקרה את מוזמנת לקרוא את המאמר על 'לדעת לפני שיודעים' בו מרוכזות כל מיני הודעות של בעלות ניסיון על הסימנים השונים. כמו כן בדיקת היריון, דם או ערכה - יגאלו אותך מהמתח. (אני חושבת שהמעבדה בקופות החולים כן עובדת...)

catooma

New member
בוקר כתום פּוֹנְג ../images/Emo42.gif

לידיעה כללית !! קופחת חולים כללית: האחיות שובתות היום ואין בדיקות דם.... תאמיני לי.. אני כבר מ 05.00 על הרגליים
אני מקווה שלטובת כולם יסיימו אותה בהקדם האפשרי. יום כתום.

למעלה