שלום אני חדש בן 14 מת"א:) התחלתי לאהוב את סי שהיא שרה בביה"ס הקודם שהייתי בו
D dorgilyt New member 19/9/04 #1 ../images/Emo6.gifשלום אני חדש בן 14 מת"א התחלתי לאהוב את סי שהיא שרה בביה"ס הקודם שהייתי בו
A actress New member 19/9/04 #2 ../images/Emo19.gif שלום שלום ../images/Emo24.gif ברוך הבא דג כי ראיתי או שאני טועה שאתה מזל דגים
D dorgilyt New member 19/9/04 #5 אוסישקין זה איזה משהו בצפון הישן של ת"א הבן הגדול שלה שעם זכור לי טוב קוראים לו תומר למד באותו בית ספר ושם היא שרה
אוסישקין זה איזה משהו בצפון הישן של ת"א הבן הגדול שלה שעם זכור לי טוב קוראים לו תומר למד באותו בית ספר ושם היא שרה
A actress New member 19/9/04 #6 אז ברוך הבא ותמיד כיף לראות עוד../images/Emo9.gif פנים צעירות בפורום אל תדאג הגילאים פה נעים בטווח של 9 - 100 (זה היה רציני) בקיצור מכל הגילאים וכו'... וכו'... נעים מאוד אני מיכל
אז ברוך הבא ותמיד כיף לראות עוד../images/Emo9.gif פנים צעירות בפורום אל תדאג הגילאים פה נעים בטווח של 9 - 100 (זה היה רציני) בקיצור מכל הגילאים וכו'... וכו'... נעים מאוד אני מיכל
S skito New member 19/9/04 #8 אז במקום שאתה תגיד תודה אני אומר ובמילים של שיר שאני כל כך אוהב ביצוע: סי היימן מילים: חנה גולדברג לחן: יובל שרים "אם יש לך את הכח לאהוב אם יש לך ידיים לחבק בלי לחשוב אם את טיפת האושר אתה מוכן גם לגנוב אז יש סיכוי שיהיה לך טוב....." ברוך הבא ובהצלחה
אז במקום שאתה תגיד תודה אני אומר ובמילים של שיר שאני כל כך אוהב ביצוע: סי היימן מילים: חנה גולדברג לחן: יובל שרים "אם יש לך את הכח לאהוב אם יש לך ידיים לחבק בלי לחשוב אם את טיפת האושר אתה מוכן גם לגנוב אז יש סיכוי שיהיה לך טוב....." ברוך הבא ובהצלחה