קצת מצחיק אותי...

../images/Emo6.gifקצת מצחיק אותי...

כמעט כל אחת שמצטרפת לפה כותבת על עצמה משהו בסגנון: "אני רוקדת כבר 12 שנים, מגיל 5, קלאסי, מודרני, ג'אז, היפ הופ, בהלקה ייצוגית ובמגמת מחול בבית ספר". ואני, גבר, התחלתי מאוחר, בכיתה י' (גיל 15 וחצי) ואני רוקד סך הכל 3 שנים (ואני לפני גיוס לצבא המבורך). מה שמוזר הוא שהדבקתי את הקצב די מהר, אחרי השנה הראשנוה, הצטרפתי לקבוצה של בנות שרוקדות מגיל 5 והן קטנות ממני בשנתיים (יענו רוקדות כבר 9 שנים). יש פה עוד מישהו עם סיפור כמו שלי? (אני בטוח שככה זה אצל רוב הבנים)

חחחחחח....

אתה צודק! מי שמצטרף מאוחר לא אומר שהוא טוב פחות! אני למשל גם רוקדת מגיל ממש צעיר אבל לצערי אני לא ממש מוכשרת במחול ולמרות זאת אני רוקדת הכי טוב שאני יכולה ואוהבת את זה.

אני מכירה סיפור דומה לשלך..

מין סיפור סינדרלה שכזה... יש לי ידיד מאוד טוב.. שהתחיל לרקוד לפני שנתיים.. הוא כבר די גדול.. והוא הדביק את הקצב של כולם.. ובתוך חצי שנה.. מרקדן חסר כל יכולת וקורדינציה הוא הפך להיות לרקדן המוביל בלהקה!...

Mr BIG Biker

New member
גם לי יש סיפור דומה...

אני כיקרון רוקד מאז שאני זוכר את עצמי וכל סוג ריקוד שבא ליד (או לרגל...
) ולנו בבית ספר יש להקת מחול (רק בנות) שמזה רציתי להיצטרף מאז הפעם הראשונה שראיתי אותן ולא היה לי רקע בבלט אז שיכנעתי מס' אנשות (!) שיעזרו לי ולפני שנתיים הלכתי להיבחן יחד עם חברה שלי ו... וואלה היתקבלתי (אני משער שיותר בגלל הנכונות והמאמץ) כמובן שעבדתי קשה וניסיתי אבל למרבה הצער לא יצא לי לימוד בלט בצורה מסודרת יש לציין שזו אינה להקה חפיפניקית שכל אחד מיתקבל אליה ושזו להקה עם הרבה כישורים חבל שהרקדניות בה הן תלמידות בית ספר כי יש פוטנציאל רב שם... כיום הצבא לקח לי תחיים ואני מיתגעגע... אבל מה שבטוח זה שיש לי חוויות שלא אשכח... (23 בנות בועטות ומעיפות אותי והחדר הלבשב 2 דקות לפני מופע
)

l i t o m

New member
דומה לשלך...

כשאני הגעתי לחטיבת הביניים לא היה לי ש ו ם נסיון בבלט! [ונכנסתי רק בכיתה ח' ז'תומרת שהתחלתי לרקוד בלט רק בגיל 13 ומשהו..] ובאמת ממש הבהיל אותי שכולן שם: "אה, אני? 12 שנים בלט!" "גיל 3 בלט, גיל 4 פוינט, גיל 5 מודרני...!!!" אבל למעשה, ככל שהזמן עבר גיליתי שישנן בנות רבות עם נסיון הרבה הרבה יותר גדול משלי שברמה אני עוברת אותן...בקיצור, מספר שנים, זה מה לעשות, רק מספר ! צריך המון כישרון וגם כוח רצון ! ועובדה שזה נכון לרבים מאיתנו. אגב, לי פעם אמרו שבד"כ מי שמתחיל בגיל ממש צעיר פורש בהתאמה...:p

למעלה