קניתי עט גרפי!

mulon1984

New member
חחח ליצן דתי!

"מוריי ורבותיי".... חחחח זה נראה כמו כנס של אמנון יצחק בפורים.

דווקא בעיתון אסור לי דתיים

העורכים אסרו עלי. אבל תמיד אני מכניס משו כזה או איזה חרדי ברקע, בשביל הקטע.

mulon1984

New member
אז אל

הפנייה "מוריי ורבותי" היא פנייה מאוד פוגעת ושוביניסטית לדעתי, מכיוון שזה אומר שני דברים אפשריים: 1. או שהדובר מעדיף להתעלם מהציבור הנשי בקהל ולכן מתייחס רק למורים ולגברים (בניגוד ל"גבירותיי ורבותיי" שפונה לכל המינים). 2. או שהדובר נמצא בכנס שהכניסה אליו לא מותרת לנקבות (וכמה כנסים כאלה כבר יש?).

אז אין לך מה להפגע

אין אף אחד לא אומר מוריי ורבותיי בכנס שיש גם בנות. גם לא הרב אמנון שהזכרת... אומרים את זה בדרך כלל רבנים בשיעוריי תורה. לדוגמא: מוריי ורבותי, בא המהרש"א ומקשה על רש"י פשוט שאלה שזועקת!

mulon1984

New member
?

אז מה שאתה אומר זה שהליצן מופיע באירוע שסגור לבנות. בטח ערב הצדעה לחולי סרטן האשכים או משהו כזה. רק שלא יעשה ג'אגלינג.

ailag

New member
מגניב, מזל"ט

ההוא בתמונה השניה אמור להתלבש ככה כשגם בנות מסתכלות בפורום?

mulon1984

New member
אחרי הכל, הוא בן

אם הוא היה בת זה היה סיפור אחר. אגב, אני היחידי שחושב ש"כיפה" זה קצת גס?

Peter MFM

New member
וואי וואי כולה כיפה

גברים מבוגרים בגרביונים זה הגיוני, אבל ילד עם כיפה, אימלה, קומיקס אימה. יאאלה תרגעו.

Hubert Hubert

New member
פטר, זה שאתה גר בירושלים

ורואה כאלה כל יום, לא אומר שאנחנו, הנורמלים מהמרכז, צריכים לקבל את זה כאילו זה בסדר גמור! מה אתם דוחפים לנו את הכיפות שלכם לאינטרנט? אתם לא רואים אותנו מנסים לעשות מצעדי הומואים אצלכם, נכון? אז זהו!

Peter MFM

New member
הוברט התבלבלת

אתה לא הומו, אתה תל אביבי (או מרכז הארצי, אנערף). חכה חכה שתאכל מלא חרא אנטי דוסים מתובל בפלוץ מחבריך לכיתה בבצלאל ונראה אם תבחר בדרק סייד של אמיתי סנדי ושות' (של לחשוב שלהגיד כל דבר נגד דוסים, ואני מתכוון כל דבר, לא משנה עד כמה זה מפגר, זה מחתרתי ומגניב ומצחיק ועמוק) או בההפך מדרק סייד שלי ושות' של לשנוא בצלאלניקים מתלפלפים במקום.

petpatrol2

New member
האמנות מצויינת, ממש יפה אבל...

...זה לא בדיוק קרע אותי מצחוק.

../images/Emo13.gif כן, אה?

מזל שהעורכים של העיתון חושבים שזה מצחיק. פשוט אין לי כח לחשוב על רעיונות יותר מ-5 דקות. מה שיוצא יוצא. ואם מאשרםי לי, אז למה לא?

למעלה