קבלו גאוניות

לונה..

New member
../images/Emo6.gif קבלו גאוניות

להלן, הודעה שהתקבלה אצלי לא מזמן: suzy (11:10 AM) : לוניוש! שמעת על יום התעופה היום שבגני יהושוע בירקון?אז לא תאמיני איך קוראים לאחד המשתתפים שם, פרנקלין הצב המעופף!...חחח... תראי בקישור הבא בשורה הרביעית בין המשתתפים: http://www.redbullflugtag.co.il/template4.asp?content_id=4 אז תראו את זה
*מתמוגגת מגאווה
* (תמיד ידעתי שיש בו כשרון נסתר....
)

¥EleVatioN¥

New member
חחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif

פרנקלוששששששששששששששששש יש לי תמונות שלו מהמפגש באשדוד!!! אהההה אני אסרוק כבר אגב אני ראיתי את הספר שלו! של פרנקלין בדיוטי פרי

סוזן50020

New member
לונע,פרנקלין שלנו אלוףף,מואההה!

מעניין אם הוא בין הזוכים?...הפורום גאה בפרנקלין שלנו שהוא קמיע המזל שלנו ואורלעע!הפורום בלעדייך זה כמו סדרת "חברים" ללא רייצ'ל,טוב שחזרת!

סוזן50020

New member
כעת צפיתי בתקציר מפסטיבל הזה בחדשות

ופרנקלין לא זכה..:(, ומי שכן זכה הוא הדרקון בירקון. איזה מצחיק היה שכל מיני אנשים מתעופפים לתוך הירקון עם מכונות תעופה צבעוניות שכלל לא עפו...

¥EleVatioN¥

New member
אווו../images/Emo9.gif../images/Emo129.gif

זה היה כל כך......יא איזה חמודה את
מואהההההה

Ma E

New member
הייתי שם ../images/Emo13.gif ומזה נשרפתי..

כוס אמק כמה אנשים היו שםםםםםםם 150 אלף איששששש..... עד שמצאנו מקום שרואים גם חחחחחחחחחחחחחחח ובגלל אבא שלי המצעבן הזה הלכנו באמצע... סעממממקקקקקקק

pinoki

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחח

קרועותתתתתתתתתתתת לא סתם הבאתי לך אותו... ידעתי שאפשר לסמוך עליך שהוא יצא ממך אלוףףףףף גם אם הוא לא זכה... מסרי ד"ש חם ונשיקה רטובה ...

לונה..

New member
רטובה???? ../images/Emo12.gif ../images/Emo3.gif

מסכן, איך הוא התבאס. אבל קניתי לו מילקשייק ועשיתי לו אמבטיה עם קצף ומסאג' בשיריון, אחרי זה הכנתי לו פופקורן מחסה, וראינו ביחד את דיסקאברי צ'אנל, הראו את כל הבני דודים שלו בוקעים מהביצים. איך הוא התרגש. וגם אני...
*סניף*

¥EleVatioN¥

New member
לונע את יודעת מה..../images/Emo129.gif

את מזכירה לי?!?! so let's do it like they do on the discovery channle חחחחחחחחח זה משעשע אותי

לונה..

New member
כמובן שיכולתי לכתוב

נשיונאל ג'יאוגרפיק אבל כתבתי דיסקאברי צ'אנל. יודעת למה?? בכוונה שתזכרי

למעלה