עוד 10 ימים

aya l

New member
../images/Emo6.gifעוד 10 ימים

אנשים עוד עשרה ימים הדיסק החדש יוצא. אני לא יודעת מה איתכם אבל אני מחכה לזה כבר הרבה זמן ונורא קשה לי להתאפק אבל אין ברירה.

וכאן נכנסת הדילמה

לקנות אותו ישר באותו יום שהוא יצא? או לחכות ליום הולדת שלי ב12.5 ושיקנו לי אותו? טוב נראה לפי המצב בכיס..

אולי תהיה הופעה ביבנהה!! :) :)

יכול להיות שיביאו את שוטי הנבואה לקאנטרי של יבנה.. איזה מזל שיש לי מנוי..!! נתנו לנו דפים כאלה למלא איזה להקה הכי רוצים שתגיע 1. שוטי הנבואה 2. מוניקה סקס 3. סבלימינל והצל 4. הדורבנים אז אמרתי לכולם שיסמנו שוטי הנבואה והמקום שני מוניקה סקס הלוואי שיביאו אותם!!!

הדורבניים../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif

איזה כיפ לככם..אני אל הייתי יודעת במי לבחור.. אווה,אתם יודעים שאחד מהמקומות שגילו את הדורבנים היה טבעון?!הם הופיעו בחווה בטבעון,שאפ'חד עוד אל שמע עליהם..

../images/Emo28.gif../images/Emo80.gifממ..הם גם חיממו ברוק

העצמאות שנה שעברה שאפחד לא הכיר אותם... אני אישית לא מתה עליהם..

the iron fairy1

New member
מה קורה איתך??

הם הלהקה הכי טובה שיש... "אז יאצנו לרקוד...לי באוזן את לוחשת סוד.." חחחחחחח האמת ששנה שעברה ברוק עצמאות.. בהופעה שלהם גמני לא ממש הכרתי.. אז כל האנשים שהיו מסביבי ככה התיישבו וגמני (כי אני הולכת עם הזרם? שפוטה.) ופתאום.. אחרי כמה דקות.. פשוט הביאו אלינו דלי מים קרים !! זה היה נוראי... לימדו אותנו לקח? בהחלט. חח..

היי!! היי!!! שנה שעברה הם היו מלכים

הדורבנים הפציצו שנה שעברה...ובגלל שאני כבר מכירה אותם עוד מ-99 (כן הם קיימים עוד מאז) אז הכי התלהבתי שהם באו לשם...! אני וחברתי הגינגית לחיים התחלנו לרקוד ולהניע את הישבן...=) היה כיף! השנה יהיה פחות כיף...אבל נסבול בשקט...=(

../images/Emo28.gif../images/Emo80.gifהם דיי עושים לי כאב ראש..

אבל לקפוץ ולהשתולל שהם ברקע זה נחמד... בגלל זה אני שמחה שהם יהיהו גם השנה ברוק העצמאות..

ל י מ ו ן

New member
חח..

אני כבר סופרת מלפני איזה חודש...... יום שישי חוזרים הביתה מביצפר..וווווווווווווווווווווווווש טסים לטאוור רקורדס....קונים תדיסק............ומקשיבים

ל י מ ו ן

New member
יאו איזה צחוקים..

מרב התרגשות בכלל שכחתי שאנחנו לא לומדים ביום שישי:S חח.....רק עכשיו שמתי לב..

edlessme

New member
הבילויים ואך ורק הבילויים...

הלהקה השניה הכי טובה בארץ היום (נחשו אחרי מי?)

aya l

New member
מה זה משנה...

מי הלהקה שניה העיקר שהלהקה הראשונה היא שוטי הנבואה. ובקשר לדילמה תבקשי מתנת יומולדת מוקדמת ממשהו... אבל עוד 10 ימים אתם קולטים???????.

למעלה