עדכון משמח!!!

../images/Emo6.gif עדכון משמח!!!

אתמול העבירו לשמחתנו הרבה את מאי למיטה רגילה.
היא מצליחה לאכול את כל האוכל מבקבוק והיום פעם ראשונה שהנקתי אותה וזאת היתה חוויה מדהימה
היא שוקלת 1.752 ומקווים שרק תמשיך ככה (טפו טפו טפו). ושיהיה לכולם שבת שלום

שרהודיה

New member
היא פשוט מקסימה ../images/Emo95.gif

באיזה משקל היא נולדה ?? כי באמת רואים שיש לה כל כך כח... (לשרוד במשקל קטן צריך הרבה כח..
)

ayelet i

New member
../images/Emo20.gif מקסימה מקסימה!

איזה יופי של חדשות הבנות ארגנו לנו לשבת! כיף לקרוא וכיף לראות אותה - היא נראית מתוקה להפליא! מזל טוב על המעבר למיטה וכל הכבוד על האוכל!!! אגב - איך הולך עם ההנקה???...

קודם כל תודה

לפעם הראשונה הלך דווקא לא רע. היה לה קצת קשה אבל היא הצליחה לאכול 2 סי סי והאחות אמרה שלהתחלה זה ממש טוב.

../images/Emo65.gifכל הכבוד למאי../images/Emo8.gif

סוף השבוע הזה עמוס בבשורות משמחות , וטוב שכך. אני מאחלת שחרור מהיר למאי של כרמית ; אלה של אינה ; ונועם של איילת

קרן משם

New member
כרמית, כמעט ואפשר להריח אותה../images/Emo141.gif

ברכות על המעבר למיטה המיטתית, מקווה שבקרוב היא תועבר למיטה האמיתית!! איזה בשורות נפלאות
אני רוצה להגיב לעוד המון הודעות כאלה! שבוע קסום

איזה מותק ../images/Emo24.gif

רק שתמשיך לגדול ולגדול. וכרמית בקשר להנקה - אני הנקתי את עופרי ישר מהתחלה (1400) ולמרות שבהתחלה היה קשה - אסור לוותר!!! זה כל כך שווה את זה. הוא ינק עד גיל 8 חודשים ואז לצערי לא רצה יותר
. אבל גם אם בפגיה לא היה לו כוח לינוק הייתי שואבת ונותנת לו מבקבוק, אבל לא ויתרתי - זה כל כך בריא להם ששווה לעשות ולסבול כמעט הכל בשביל זה, ואני יודעת כמה זה קשה, אבל עוד כמה שבועות את תראי איזה כייף זה. היו לי כמובן בעיות בהנקה איתו אז עם יש לך שאלות- אשמח לענות עליהם. בהצלחה אאמ של עופרי

כרמית ומאי

סחטין על המיטה ועל המשקל. אני מאחלת לכן המון בהצלחה עם נושא ההנקה- לא לוותר כי זה הדבר הכי טוב בשבילה ומניסיון תעזרי כמה שניתן במדריכות ההנקה. אחת הטעויות שלי היא שפניתי ליעוץ שוב כבר לא היתה אפשרות לתקן ולכן אני עדיין בעיסקי השאיבות..

בשעה טובה למתוקונת הקטנה!

היא יפהפייה וממש ברורה! כל הכבוד על המשקל ועל הבקבוק, נראה שמאי, נועם ואלה יעשו לנו שי פסח
והעריסה הרגילה זו המצאה גאונית - פתאום אפשר להרים אותם חופשי!

hagit2000

New member
מדהימה!

איזה כיף לראות תמונות שכאלה. אני מאחלת שילך לך טוב עם ההנקה, ושתצאו מהר מהר הביתה.

../images/Emo3.gifכל הכבוד!!

להנקה הראשונה, אני זוכרת את זה כהתרגשות עצומה! את מרגישה סוף סוף אמא ולא רק מכונה לשאיבת חלב. אני זוכרת איך היא היתה תלויה על החזה שלי כמו קופיפה קטנה (היתה במשקל 1062 גר') והכניסה את הפטמה לפה, זה היה רק להרגל , אחר כך במשקל יותר גדול היא כבר ממש ינקה חלב כל פעם קצת. אסור להתייאש , הרבה סבלנות ובסוף תצאי הביתה עם הנקה מלאה!!!

מאי של כרמית../images/Emo65.gif

שמחתי מאוד לשמוע על מאי
זה אומר שבקרוב מאוד הביתה עצה ממני תתחילי להתכונן כי זה אוטוטו

שלחתי יד למסך כדי ללטף אותה

יש לך ילדה מקסימה, ובקרוב (ב"ה) היא תהייה רק שלך!!!!!!! הביתה!!!!הביתה!!!! נראה לי שמאי ואלה צועדות יד ביד...

למעלה