סיכום שבועי

Fall Out YaNa

New member
../images/Emo6.gifסיכום שבועי

הפעם סיכום שבועי של סמיילים! D:
דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
פאדיחת השבוע:
ציטוט השבוע:
שיר השבוע של פוב:
שיר השבוע לא של פוב:
אדם השבוע:
סרט\תוכנית\ספר השבוע:
התחדשות השבוע:
תמונת השבוע:
מאכל השבוע:
תוכניות לשבוע הבא:

Fall Out YaNa

New member
עונה ^^

דבר טוב שקרה השבוע:הכלב שלי היסתפר והוא חתיך נורא עכשיו XDDD דבר רע שקרה השבוע:- פאדיחת השבוע:- ציטוט השבוע:- שיר השבוע של פוב:IDC שיר השבוע לא של פוב:יש איזה שיר חדש ששמעתי בVH1 היום :\ אדם השבוע:הכלב שלי ^^ סרט\\תוכנית\\ספר השבוע:- התחדשות השבוע:- תמונת השבוע:
מאכל השבוע:גלידה תוכניות לשבוע הבא:אני הלך לים,הקח ספר לחופש וזהו...

Fueled by ramen

New member
נראלי שאני אמורה לעשות את זה אבל וואטבר Oס"

דבר טוב שקרה השבוע: השיפוצים!!!!!!!!!!!!!!!!! 333333333333333333333> וניו פרספקטיב והוט מס (L) והשלמתי עם מלא חברות.. וסבבה לי איתו וכלמיני דברים P: קיצר אחלה שבוע שבעולם דבר רע שקרה השבוע: אתמול חברה שלי ראתה מישהו בעיר שנראה בדיוק כמו ברנדון ולא הייתי איתה :( זונה. פאדיחת השבוע: לאזוכרתס: ציטוט השבוע:לא בטוחה שזה היה השבוע אבל וואטבס.. חחברה שלי מחזיקה את החתולה שלי והיא שורטת אותה: "הכלבה הזאת עקצה אותי!" משהו שקראתי באיזה פורום באינטרנט "הוכחה שבתולות ים קיימות! גיליתי שהן קיימות אבל הן כבר לא בתולות כי גיליתי אותן :ס" XDDD שיר השבוע של פוב:המון.. אממ. לא יודעת כמעט הכל שמעתי אותם מלא השבוע Oס" שיר השבוע לא של פוב: מלא של קוברה ופאניק 333333> בעיקר Hot Mess ו New Perspective . אה וגם קיוט איז ואט וי איים פור:O אדם השבוע: ברנדון יורי בהחלטטטט33333333333333333333333333> חתיכייייייייי אני רוצה ברנדון משלי! סרט\תוכנית\ספר השבוע: סקראבס (לייק ד-הע!) וראיתי איזשהו סרט שכחתי איזה.. :O אה..אה..אה.. לא יודעת X_X נראלי שזה היה אל תתעסקו עם הזוהן התחדשות השבוע:לא זוכרתOס לא נראלי התחדשתי.. אבל השלמתי עם חברותD: תמונת השבוע: אראראררררררררררררררררררררררררררר >>>>>>>>>>> מאכל השבוע: אוכל!!!!!!11111111111111111111111 תוכניות לשבוע הבא:לאנוס את ברנדון כשיצא לי. סתם.. מפרקטים לי תחדר ביום ראשון :) ואני מקבלת מזגן :) וחברות כנראה ישנות אצלי:^

william beckett

New member
סכמשD::

דבר טוב שקרה השבוע: אבא ואמא קונים לי מזגן לחדרD:,הייתי אם תותי יומיים D:,אני מנהלתP:,והייתי בקניון אם חברות^^ דבר רע שקרה השבוע: - פאדיחת השבוע: - ציטוט השבוע: - שיר השבוע של פוב:- שיר השבוע לא של פוב:הרבהP: אדם השבוע:חברות,אמא ואבא,הכלב מושלם שלי*_* סרט\תוכנית\ספר השבוע: ספר:BD [דמדומים הכרך האחרון],סרט:הרבה מידי><,אבל היא טוב היה נערה בהפרעה התחדשות השבוע: אולי מזגן יותר מאוחר^^ תמונת השבוע:מה עשיתי ב10 בבוקר כשהיה לי משעמםP:,אבל יצא יפה^^ מאכל השבוע:על האש^^,נחשי גומיP: תוכניות לשבוע הבא:לבלות לבלות ולבלות ובין כל זה לישוןP:

למעלה