יש לכולכם דש מהנרי וניקוש !!

../images/Emo6.gif יש לכולכם דש מהנרי וניקוש !!

פגשתי אותם אמש בדום באירוע מיוחד לחברת מוטורולה והיו פשוט מהממים... אנשים כאלו טוביםעם נשמה מיוחדת , מסרו לכולם דש, נשיקות ואת אהבתם...

אני וניק ניק קצת מסתודדים...

לפני ההופעה...מקסימה!! כזאת לבבית ומיוחדת... פתחו את העב עם Egos been destroyed השיר האהוב עליה ביותר מכל האלבום !

הפלייליסט של ההופעה...

Egos been destroyed anybody but me בגידה (רימיקס) Revolution naked in the wind see me now - finally

בקשר לאירוויזיון...

דברתי על זה עם הנרי , תחזיקו אצבעות...צריכה להיות תשובה תחילת שבוע הבא... אמן!!! הנרי כזה מתווווווווווווק!!! לאכול אותו בלי צ'ימיצ'ורי

benLN

New member
תודה על התמונות!!!

יצאו פצצה!!!!! רק הנרי נראה המום כזה בתמונה האחרונה.. חחח וככה גם אני אוסיף איזו תמונה ישנה של ניקוש...סתם בשביל הכיף :)

בבקשה..יש עוד תמונות אבל ...

מצונזרות...
זזתי לעניניי אחרי שעתיים של שינה... יום טוב לכולם

maor ravid

New member
תודה רבה לך../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אחלה של תמונות אזיה כייף לך :)

impossible Prince אתה מלךךךךךך

מירוש כפרע עלייך איזה גברייייייייייייייייייייי תודה ואם יש עוד תעלה בבקשה=] איזה מלכהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

בבקשה ../images/Emo140.gif אני חייב לציין משהו חשוב

חוץ מכך שהנרי שופע בכשרון ומוסיקאי בחסד וניקה זמרת נהדרת ומהממת ושניהם ביחד יוצרים מוסיקה מהליגה הראשונה , אני שמח שלמדתי להכיר שני אנשים חמים ומקסימים בעלי אישיות כובשת , חסרי פוזה וגינונים מיוחדים , בעלי לב טוב ומיוחד שיודעים איך להתייחס ואיך להתנהג בצורה יפה ומכובדת לכולם. מדובר פה פשוט בשני אנשים טובי לב בתעשייה הזאת , ולכן אני מאד אוהב ומכבד אותם אפילו יותר , לא רק על המוסיקה הנהדרת , אלא גם מה שהם מקרינים ומשדרים כבני אדם. ואני בטוח שכל מי שהיה במפגש מעריצים באוויטה יסכים איתי על כך. תודה לשניכם...אמיר
אני מצרף תמונה יפה מהמפגש המדהים שהיה לנו .... סופש מהמם לכולם!

W a n n a B e

New member
תגיד....

כמה פעמים עוד תגיד את זה? זאת נהייתה הודעה קבועה שפעם בשבוע אתה שם בפורום?

benLN

New member
לא.......

זאת תמונה ישנה... מהתקופה שניקה הייתה מעיין שליו.. והתעניינה יותר בדוגמנות מאשר במוזיקה..

איבגי1

New member
בתקופה שהיא היתה מעיין שלו ?

ומה שמה עכשיו ? לפי מיטב דעתי אותו השם...

שרון653

New member
שליו?

אני תמיד חשבתי שזה מעיין בוקאי?אני טעיתי??!!והיא התעננינה באיפור לא?פיספסתי משהו?!

למעלה