../images/Emo163.gifישראלים בחו"ל../images/Emo163.gif../images/Emo142.gif
נראה שבכל מקום הם נמצאים! בעיקר בניו יורק! אתם שומעים צעקות? אלו בטח ישראלים... קבלו סיפור מצחיק: אמא שלי מעצבת טקסטיל (כמו מעצבת אופנה, רק שהיא מעצבת את האיורים שעל הבגדים ולא את הבגדים עצמם). אז היא עבדה הרבה שנים (בישראל) עם איזה לאון אחד אמריקאי, ולפני שטסנו הקיץ הוא אמר לה שאם היא תפגוש איזה חבר שלו, דורון (או משו כזה), אז למסור לו ד"ש. אמא שלי סתם צחקה, איך היא תפגוש מכל אלפי הישראלים בניו יורק דווקא את החבר שלו?? לאון תיאר את דורון בתור מישהו רזה וגבוה עם משקפיים, שעובר במכירת פוסטרים (יש הרבה דוכנים כאלה של פוסטרים של תמונות ברחבי ניו יורק). טוב, זה יכול להיות כל אחד!! אז הקיצר, טיילנו לנו ברחובות ניו יורק וראינו שסגרו רחוב אחד בשביל איזה יריד\פסטיבל\וואטאבר ובאו לשם כי ראינו דוכן של אוכל מקסיקני\קולומביני והיו שם באיזור לפחות 5 דוכנים של פוסטרים. הסתכלנו באחד מהדוכנים, סתם תמונות של היו יורק, לא משו מיחוד, ואנחנו רואים אחד מהעובדים רזה כזה עומד על סולם, ואמא שלי באה ביציאה: "דורון???" והוא כזה: "yes?" ובאמת זה היה הוא ודיברנו איתו והוא נורא התלהב שאנחנו מכירים את לאון וידה ידה... ---סוף סיפור ארוך במיחוד----