יהההההההה

• פותח הנושא Dool
  • פורסם בתאריך

Dool

New member
../images/Emo6.gifיהההההההה

אנחנו אולי עוברים השנה לארה"ב!!!!! דיברתי עם אבא שלי!! והוא אמר שהוא ואימי שוקלים את זה!!!!!
אני לא מאמיןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

Revi517

New member
לאן?

to where are you moving? the East coast might be filled with Jews, and some Israelis, but its sure as heck freezing...in weather as well as sentiment

kravitz

New member
אבל עם הקור בא השלג...ומתבטל ביצפר

ככה שיש יתרונות בלגור בחוף המזרחי :). חוץ מזה שזה שיש הרבה ישראלים זה גם יתרון... ניו יורק יש בלי סוף ווושינגטון דיסי יש בלי סוף ובוסטון יש בלי סוף... וגם מיאמי לפי מה ששמעתי לא חסר... טוב נו אנחנו הישראלים אפשר למצוא אותנו בכל חור :).

Revi517

New member
ok, i agree...kinda

yeah the East coast has a lot to offer compared to the rest of the US, but really, i´d switch places with you right now! I want to go back to Israel asap

וואי תומכים שכמותכם...חחחח

סבבבבבבבה! איזה כיף לך!!!! וכמו כל הישראלים....: "וואי אני כבר מתה לצאת מהחור הזה שקוראים לו ישראל..." אתה עוד תתגעגע אבל בכל מקרה.... אני מקווה שיהיה לך טוב שם!! luv yu´s all! byeeee

eb182

New member
נכון

אין מצב שאני הולכת לניו יורק(וזה קורה הרבה) ולא שומעת עיברית לפחות פעם או פעמיים וגם הלכתי ברחוב בעיירה שלי ושמעתי מישהי מדברת בפלאפון בעיברית בכל חור יש את הישראלים האלה damn them!

CosmikDebris

New member
לשרוף!

חחחח... הקטע הכי ענק: אני הולך עם אחותי בניו יורק הקיץ ואומר לה משהו בעברית. ואז כזה אחד מחקה אותי מתלהב שהוא יודע עברית. אז אני כזה הולך 2 צעדים וכזה אומר בקול שהוא ישמע: "ווווווווווווואי הדר!!!!!!! איזה מגניבבבבבבבבבב! הוא ישראלייייייייי!" היה מצחיק

sivani

New member
חחחחחחחחח קרה לי משהו מצחיק בטירוף

היינו בגרנוויל איילנד כולם, ופתאום אנחנו שומעים מישהו מדבר עברית אז אח שלי כזה צועק היי היי סיון תראי הוא מדבר בעברית!! ואני כזה "יו איתי שתוק, חחחח איזה פדיחות איתך..." אז ההוא שדיבר עברית אומר לי "מה את אומרת!"

לי קרה משהו בהולנד ובשדה תעופה בל

בלונדון... בהולנד היינו בפארק כזה..אני יודעת איזה פארק..פארק שעשועים-אז קיצר פגשנו משפחה מישראל שעושה סיבוב בעולם והכל. ופגשנו מלא ישראלים בבית קפה בהולנד/בלגיה/לונדון/פריז (אחת מהארצות) רק ההישראלים יצעקו בבית קפה.. ובשדה תעופה בלונדון שחזרנו לישראל..אני אומרת לחברה שלי "ברוך השם חוזרים הבייתה" ואיזו אחת אומרת לי.."לא אומרים ברוך השם בשירותים" ההישראלים נימצאים בכל פינהההה

חחח שמעו מה לי קרה...

הייתי בחופשה בצפון... פה בסקוטלנד... חחחחח אנחנו כזה באיזור שומם מקום מדהים... אבל מקום רק להירגע... אם חיפשתם הרפתקאות טעיתם... בקיצור היה מה זה פצצה וזה.. יום אחד בצהריים רציתי להתלהב לראות אם יש חתיכים במכון כושר ואח שלי רצה ללכת לסאונה... אז ירדנו לבריכה... בקיצור אח שלי רצה לבוא איתי למכון כושר... ואני עושה לו: תשאל איפה המכון כושר... אז הוא עושה לי:אמממ.. אממ... תזכירי לי איך אומרים מכון כושר...? ואני כזה:"ג´ים!!! תשאל- וור איז דה ג´ים?" חחחחח בקיצור אחד צחק עלינו ועושה לאח שלי: יו חשבתי שאני בחיים לא אראה במקום הזה ישראלים... ואז נסענו איתו ועם המשפחה שלו לטייל והיה מה זה סבבה איתם.... סיפור ארוךךך מידי.... והיתה לי עוד פדיחה... הלכנו לקומיוניטי של היהודים אני ואח שלי... ואני עושה לו כזה:"איזה כיף שלא מבינים אותנו... וואי תראה ת´פרחה הזאת איך ההוא מרים לה ת´חצאית מיני... וואי קבל את האף שלהם... יותר גדול משל היהודים בארץ... חחחחחח" אחרי איזה חצי שעה שאנחנו סובלים מהשיעמום איתם... איזה אחד בא אלינו ועושה לנו ילד בן 13... "אז שמעתי אתם מדברים עברית ושאתם מישראל..." אז אחר כך כזה התפדחנו ואם הוא שמע? חחחחח.... חפיף.... בקיצור הקטע הכי מצחיק... (הוא היה בן 3 כשההורים שלו התגרשו והוא עבר לסקוטלנד... אז רק מהבית הוא יודע עברית אבל יותר קל לו לדבר אנגלית...) אז הוא עושה לאח שלי:"תגיד (במבטא אנגלי...) איך אומרים הולנדי בעברית??? אוי הרגע אמרתי את זה... זה כמו שאני אשאל איך אומרים ישראלי..." פחחחחחחחחחחח איך צחקתי כשאח שלי סיפר לי בבית.... חחחחחחחחחחחחחחחחח.... אבל סבבה שם... כולם מה זה חמודיייייייים

orly 15

New member
../images/Emo163.gifישראלים בחו"ל../images/Emo163.gif../images/Emo142.gif

נראה שבכל מקום הם נמצאים! בעיקר בניו יורק! אתם שומעים צעקות? אלו בטח ישראלים... קבלו סיפור מצחיק: אמא שלי מעצבת טקסטיל (כמו מעצבת אופנה, רק שהיא מעצבת את האיורים שעל הבגדים ולא את הבגדים עצמם). אז היא עבדה הרבה שנים (בישראל) עם איזה לאון אחד אמריקאי, ולפני שטסנו הקיץ הוא אמר לה שאם היא תפגוש איזה חבר שלו, דורון (או משו כזה), אז למסור לו ד"ש. אמא שלי סתם צחקה, איך היא תפגוש מכל אלפי הישראלים בניו יורק דווקא את החבר שלו?? לאון תיאר את דורון בתור מישהו רזה וגבוה עם משקפיים, שעובר במכירת פוסטרים (יש הרבה דוכנים כאלה של פוסטרים של תמונות ברחבי ניו יורק). טוב, זה יכול להיות כל אחד!! אז הקיצר, טיילנו לנו ברחובות ניו יורק וראינו שסגרו רחוב אחד בשביל איזה יריד\פסטיבל\וואטאבר ובאו לשם כי ראינו דוכן של אוכל מקסיקני\קולומביני והיו שם באיזור לפחות 5 דוכנים של פוסטרים. הסתכלנו באחד מהדוכנים, סתם תמונות של היו יורק, לא משו מיחוד, ואנחנו רואים אחד מהעובדים רזה כזה עומד על סולם, ואמא שלי באה ביציאה: "דורון???" והוא כזה: "yes?" ובאמת זה היה הוא ודיברנו איתו והוא נורא התלהב שאנחנו מכירים את לאון וידה ידה... ---סוף סיפור ארוך במיחוד----

למעלה