חדשה

• פותח הנושא oic18
  • פורסם בתאריך

oic18

New member
הייייייי

כן- החלטתי להיכנס גם- ובהחחלט נחמד פה דברי איתי אם את באזור

סיונתו

New member
../images/Emo24.gif היי ../images/Emo13.gif תהני...

נמאס לי מהצבא הזה
נראה לי אני נוסעת לי לחו"ל ולא חוזרת כבר אין לי כוח לזה... ולאן לעזאזל הרופא שלי נעלם

../images/Emo9.gif

תהי בבהד 11 =] בית זונות.. הכי סבבה שבעולם שם
בהצלחה וברוכה הבאה=]

anabulbul

New member
וואלה...

איך החדרים שם באמת? כמה בחדר? איך המיטות? כל החרא הזה אני נורא אשמח אם תוכלי לפרט

../images/Emo178.gif

[צריך לטגלן אתזה במתגייסים או משהו] אחלה חדרים, נחמדים כאלו, תלוי באיזה רחוב תגורי
אממ בחדר שלי היו אממ...7 מיטות קומותיים... החדר לא קטן וצפוף, הוא יחסית מרווח. מיטות יחסית נוחות...[יחסית ללישון באוהל על אלונקה], חלקן קצת חורקות-אבל זה מצחיק בעיקר =]

לא0_O

יש מספיק מקלחות לכולן פשוט כש300 בנות יוצאות באותה שעה לשעת תש...יש קצת עומס על המקלחות..

shiray

New member
תראי...

יוצא שלכל קורס יש מקלחות ושירותצים שעליהם הוא אחראי, ושם יש בערך עשירית תאים מבנות בקורס, אבל אין בעיה ללכת להתקלח וללכת לשירותים של קורסים אחרים... הבעיה היא באמת בזה שמשחררים את הרוב לשעת ט"ש (טרום שינה) באותו זמן... אבל לא הייתה למשל פעם אחת שבה לא היה לי זמן... מה גם שאפשר תמיד לשמוע מה הלו"ז ליום, ואם רואים למשל שאחרי הארוחת ערב את נמצאת כל הזמן בכיתות ואין אימון או משהו כזה (ותאמיני לי- אין כמעט אימוני ספורט למאבחנות מד"ה... ) את יכולה גם לנצל את הזמן של הארוחת ערב להתקלח...

anabulbul

New member
אחסון...

יש מקום לשים דברים או שכל הדברים נשארים בתיק?

יש לוקרים

אבל עדיף להשאיר בתיק... מה כבר תצטרכי? תחתונים גופיות וגרביים...

shiray

New member
זה משתנה...

בהתחלה שמו אותנו בחדרים קטנים יותר, ואז היה לוקר לכל אחת... אח"כ העבירו אותנו לחדרים ענקיים ושם היו איזה 4 לוקרים אז לרוב לא היה לוקר... מה שכן- לפחות בקורס שלנו כולן היו ממש ממש בסדר ולא הייתה גניבה אחת (חחח חוץ ממישהי שהתגלתה ככזאת, אבל זה היה אחרי שהיא עפה מהקורס והמשיכה להיות בבה"ד) אז גם לא היינו נועלות את התיקים ושמות חפצים מחוץ לתיקים בלי בעיות (רק נועלות את החדרים)

למעלה