ה 1 באפריל

יעל י

New member
../images/Emo67.gif אכלת אותה ../images/Emo67.gif

ספרו על המתיחה הכי הכי שהצליחו לעבוד עליכן או שאתן הצלחתן לעבוד על מישהו אחר *סיפורים רק תחת ההודעה הזו...

יעל י

New member
ואני מתחילה...

שהייתי בת 8 בערך כבר היו טלויזיות צבעוניות אבל רק לעשירים,לנו הייתה אחת שחור לבן. אבא שלי חזר ממרכז העיר והודיע לנו חגיגית שקנה אחת צבעונית והיא תגיע בערב. אנחנו שמחנו עד דמעות,ממש אושר ולבסוף...1 באפריל. החזרנו לו כמה ימים אחרי שהודענו לו טלפונית שקיבל חודש ימים מילואים והוא כעס והתעצבן וכו' וכו' ואז אמקרנו לו X באפריל. חייבת לציין שהוא מאד כעס עלינו,מאד....

תרגיל המים

כשהייתי בערך בת 12 ואחי בן 7, ההורים השאירו אותי יום אחד לראות אם אני יכולה לשמור עליו. אז שניננו החלטנו שאם כבר נשארים לבד בבית אז משגעים את העולם ואשתו. מיד לקחנו את הטלפון שהיא אז טלפון חוגה וחייגנו באקראי סתם מספרים. ענתה לנו אישה אני חושבת די מבוגרת אולי סבתא, אמרנו לה בקול הכי רציני שיכולתי שתהיה הפסקת מים ושצריך למלא את כל הסירים והאמבטיה במים אחרת לא יהיה לה. שעתיים אחר כך התקשרנו אליה שוב (כי רשמתי את סדר המספרים על דף) להודיע לה שתהיה גם הפסקת חשמל יזומה בערב ושכדאי שתצבור חשמל ותמלא את האמבטיה וההיא עונה שהיא לא יכולה למלא את האמבטיה כי היא מלאה מים להפסקת מים שתהיה בעוד שעה. אז אמרנו לה שתמלא אצל השכנים או לחילופין תוציא את המים או שתשים את שניהם גם את החשמל חצי חצי באמבטיה. וטרקתי את הטלפון. לא יכולתי להרגע ואני אחי התפתלנו על הרצפה מרוב צחוק אולי שעתיים. ולא יכולנו להרגע ולא יכולנו לאכול צהריים ואמא שלי צעקה עלינו נורא שחזרה מהעבודה וראתה שלא אכלנו. וככה העברנו את היום אז. וסיפור שני לא כל כך מצחיק אבל זה האבא שלי. הוא נורא אהב אותי, ולקח אותי לכל מקום שרק יכול היה בטיולים ואיתו לעבודה הוא הסתובב ברחבי המדינה לתקן מכונות חישוב של NCR (שהיום מוציאים מחשבים). באחד המקרים שאלו אותו אם זו הבת שלו שמסתובבת איתו והוא בגאווה אמר לא מה פתאום היא חברה שלי....... אח"כ באוטו לא יכולנו אני והוא להפסיק לצחוק. אני בת 14 בערך והוא בן קרוב ל-50 ואני חברה שלו נכון? ת'אמת שאני עכשיו כותבת את זה ונורא מתגעגעת אליו.. הוא כבר לא איתנו 15 שנה ואני מרגישה כאילו הלך לי אתמול.

יעל י

New member
../images/Emo98.gif עבדתי עליכן ../images/Emo98.gif

בסגנון משחק האמת/שקר כל אחת תספר על עצמה שני דברים הכי הזויים שיכולה לחשוב עליהן אחד אמת והשני כמובן שקר כיאה ל 1 באפריל אנחנו ננחש כמובן **2 הדברים רק תחת ההודעה הזו

יעל י

New member
2 הדברים שלי

1 - יש ספר שלי שפורסם בעבר ע"י הוצאת ספרים מוכרת והיום ניתן למצוא אותו בסיפריות. 2 - נהגתי בחו"ל ברכב שכור ללא רישיון נהיגה.

לילית462

New member
אני יודעת מה הנכון ומה השקר !!!

השני נכון לחלוטין, והשני שקר מוחלט

אומנם כבר שחקנו לפני שבוע אבל

יש לי עוד...... 1. היתי החיילת היחידה בבסיס שלא יצאה הביתה מעולם והיה לה חבר מילואימניק מבוגר. 2. דפקתי את הרכב המשפחתי טוטאל לוסט 3 פעמים את אותה המכונית.

לילית462

New member
ההגיון אומר ש...

השני לא יכול להיות נכון, היות וטוטאל לוס, משמעו שהנזק כל כך גדול, ולא שווה לתקן את הרכב - כך ששלוש פעמים.... נשמע מוגזם. כנראה שלא יצאת הביתה והיה לך חבר מילואימניק

אז מאחר וחברת הביטוח סרבה לאשר לנו רכב

חדש לקנית הרכב והתעקשה על תיקון אז הרכב אכן עבר 3 פעמים תאונה טוטאל לוסט ותוקן ובפעם הרביעית נמכר למחסן לחלקי חילוף בערך כל כך נמוך שחמותי התייאשה ממני שאי פעם אני אלמד לנהוג. אני אגלה לכם סוד למדתי היטב, ואני נוהגת היום כמו שצריך גם לאילת בירידות. וגם המשפט הראשון אמת היה לי פעמיים חבר מילואימניק מאותה יחידה . אין אצלי הפעם לצערי משפטי שקר. הכל נכון.

מאיוש1982

New member
עכשיו אני...

1. יצאתי עם בחור מאד מפורסם. 2. יצאתי עם בחור נמוך ממני.

מאיוש1982

New member
היום...

שיחת טלפון עם בעלי. אני: ממי אתה לא מאמין אני כאן בבית קפה תפסתי את דניאל (הבן שלנו בן 7 חודשים שעוד לא זוחל אפילו) בידיים והתחלתי להוליך אותו ואז עזבתי אותו והוא התחיל ללכת לבד. הוא: לא נכון, באמת? אני: כן, אני אומרת לך הוא הלך לבד חבל לך על הזמן. הוא: באמת? וואי... אני : 1 באפריל, 1 באפריל. הוא : מורן עברה היום טסט. (אחותו הקטנה) אני: אולי היא עובדת עלייך כי היום 1 באפריל? הוא: מה עבדת עלי בקשר דניאל? אני: כן, בגלל זה שרתי לך... 1 באפריל...

למעלה