היי שלום אני שקד וגם אני מאוד מאוד אוהבת את הסידרה בנות גילמור
S shak3d New member 7/3/04 #1 ../images/Emo6.gifהיי שלום אני שקד וגם אני מאוד מאוד אוהבת את הסידרה בנות גילמור
B bubaale New member 7/3/04 #2 אנחנו אוהבים אותך, שקד.../images/Emo80.gif *קלאפ קלאפ קלאפ* נאמ, ברוכה הבאה וזה...
P PURPLE CHICKEN New member 8/3/04 #6 ווי לאב יו שקד!../images/Emo3.gif *מעתיקנית * שלום, אני ירדן, וגם אני מאוד מאוד אוהבת בנות גילמור. נעימאוד! תהני פה!
ווי לאב יו שקד!../images/Emo3.gif *מעתיקנית * שלום, אני ירדן, וגם אני מאוד מאוד אוהבת בנות גילמור. נעימאוד! תהני פה!
פ פינקילושה New member 10/3/04 #8 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif אנוכי כרמל. בנות גילמור ב"ג באג
B blue dragonfly New member 10/3/04 #9 נצל"ש ../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif אנחנו כל כך להיזדהות עם ראש 1. במדור פריים טיים ב"שמתם ש..." כתוב שמישהו חייב להחזיר את באג והם ימשיכו לכתוב את זה עד שזה יקרה . נקווה שזה ישפיע
נצל"ש ../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif אנחנו כל כך להיזדהות עם ראש 1. במדור פריים טיים ב"שמתם ש..." כתוב שמישהו חייב להחזיר את באג והם ימשיכו לכתוב את זה עד שזה יקרה . נקווה שזה ישפיע
פ פינקילושה New member 10/3/04 #10 קולנס. למרות שאני לא אוהבת את ראש1 ומעריב לנוער, יש להם לפעמים יציאות טובות.
S simple gUaRaNa New member 11/3/04 #12 ../images/Emo12.gif../images/Emo94.gif שלומות לחביבים ולעוברים (ובתקווה, לנשארים ) . אני נעה, ואני רוצה לציין ששקד זה בד"כ שם של מישו נחמט . כמו שקדי שלי
../images/Emo12.gif../images/Emo94.gif שלומות לחביבים ולעוברים (ובתקווה, לנשארים ) . אני נעה, ואני רוצה לציין ששקד זה בד"כ שם של מישו נחמט . כמו שקדי שלי