היי!

tamarhp

New member
יהודית...

פתחת 3 הודעות... אפשר גם לנצל"ש..
תשתדלי לפעם הבאה... תודה!

../images/Emo123.gifפסדר...אני אשתדל...

נכון שההאי פוטר החדש יפה?????!!!!! איך אני אוהבת את פרד וג'ורג!!! איזה שובבים הם!!! ואת צ'ו אני שונאת, הטקט שלה ברגליים!!!!!!

tamarhp

New member
רק רגע

זו לא הייתי אני ששכנעתי אותך לקרוא הארי פוטר????

איילת כ

New member
פרד וג'ורג הם הכי אדירים

והכי מצחיקים, ואף אחד בספר לא מגיע לקרסולים שלהם.... מצידי שכל אחד ימות אפילו הארי פוטר ימות העיקר לא הם..

אם מתן לא ירצה אותי וחס וחלילה יתגר

ש ממני (מה שלא יקרה....!!!!!) אז אני אתחתן עם פרד. איילת-את מוזמנת לקחת את ג'ורג'..

eviv

New member
שאלה לאור הניק...

אני לומד סוציולוגיה וכאלה וסתם עניין אותי האם שאת פוגשת אנשים לגוד מחו"ל שלא מכירים אותך, חלק מההצגה שלך בפניהם את מזכירה את היותך יהודיה? כאילו אני יביא דוג של עצמי: אני אביב , אני ישראלי, אני תלמיד תיכון, אני שמלאני...

קיפיק

New member
מותר לי לענות גם?!../images/Emo8.gif

אם כן, אז סבבה: זה די בולט כשרואים יהודים דתיים, אבל אם לא מספיק ברור, אז ברור ובוודאי שאני אומר, אני אפילו אדגיש את זה!!! זה הולך אצלי ככה: אני יהודיה. קוראים לי תרצה. אני דתיה. ואני לומדת בתיכון..(לעת עתה..)

לעת עתה?!?!?!?!?!?!?!

יש משו שאת רוצה לשתף אותנו בו...... [כי אם את חושבת לעזוב את ביצפר... אני הולכת להיות שטינקרית....
]

קיפיק

New member
../images/Emo93.gif ידעתי שזה יקרה....י'שטינקר!

אגב, היא כבר יודעת על ההברזות שלי יותר מידי.... נתראה אצלך היום בבית, אמא שלך עושה לי מבחן אצלה בחדר..איזה כיף!!!!!

eviv

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo127.gif

פשש עוד לא הכרתי אדם שממש מציג את זה ככה, אבל מאוד מעניין... עלתה לי עוד שאלה, לרוב שאני מדבר עם אנשים מאמינים ולא מאמינים אז היהדות כוללת את הדתיות. אצלך זה לא ככה? "...אני יהודיה. קוראים לי תרצה. אני דתיה..." אביב

קיפיק

New member
אני אגיד לך ת'אמת...../images/Emo9.gif../images/Emo26.gif

עד עכשיו, בכל פעם שיצא לי להכיר את עצמי בפני חו"לניקים (כאילו אנשים מחו"ל...), זה היה במסגרת כלשהי, שבד"כ היתה קשורה איכשהו לבני-עקיבא או האולפנית שלי, ייצגתי חברה מסויימת, אבל גם במקרים שלא, כשייצגתי את עצמי, בד"כ הצגתי את עצמי גם בתור דתיה...למרות שמשומה, רואים את זה גם בלי מילים... אבל אם הם לא יודעים את זה, (כאילו שזה לא ברור מאליו...) אז אני מזכירה את זה. אבל בנינו, בניאדם דתיים (מכל דת שהיא..) בד"כ מחצינים או משדרים את הסממנים והעמדה הדתית שלהם... אגב, גם עם ישראלים, במסגרת של סימפוזיונים, מפגשים, או סתם אירועים ביומיום, אני בד"כ מזדהה כדתיה, אם לא רואים את זה מיד...

למעלה