היי אני חדשה :)

פפפר

New member
../images/Emo6.gifהיי אני חדשה :)

ויש לי שאלה- אני רוצה לקנות בגד ים. איזה בגד ים לדעתכם הכי יפה? 1. רגיל כזה שזה נמחץ כמוח שיש בכל מקום 2. עם ריפוד.. (0אלה עם הכריות האלה? חח 3. אם צורה. (כמו שיש הרבה בפלפל) 4. אלה שהם רק בד כאילו בלי ריפוד אבל במקום שמהציצי יש חוט זה ממשיך כזה להיות עבה עד בערך למעלה.. מקווה שהבנתם. אהה וגם מה יותר יפה. שני החלקים באותו צבע או לא? (למשל למעלה שחור ולמטה לבן עם עיטורים שחורים וכאלה.. כי ראיתי אחד כזה בשנקין מזה מהמם ) זהו.. מקווה שתענו

i l i

New member
חחח אני לא יודעת.. ונראה לי שאני הי

חידה בפורום הזה כרגע.. הוא שומם לגמרי.. המנהלות נטשו!

אורזמן

New member
../images/Emo39.gifברוכה הבאה

תקני בגד-ים שיושב לך על הגוף בצורה שהכי מוצאת חן בעינייך ובצבעים שאת אוהבת . זו ההמלצה שלי מאחר שאני לא יודע אייך את נראית כדי להתאים לך בגד-ים .

תשובה

אני קניתי בגד ים של אוניל. השנה אין להם ריפוד הכי יפה ! הכי טבעי.. על כהות יפים צבעים בהירים וזוהרים על בהירות יפים צבעים כהים תתחדשי :) חוץ מזה תקני מה שהכי נוח לך וריפוד עדין (שעושה שלא יהיה שקוף) הכי יפה וזה מוסיף המון לי אישית שנה שעברה היה את זה וזה היה הכי נוח בעולם פשוט שלטת בזה שלא ראו לך את הפיטמות עם היה קר לך

B o o b a

New member
אני קניתי בגד ים

מהמם השנה פעם ראשונה שהחזיה יושבת עלי יפה ורודה כזאת ותחתון לבן עם פרחים נו זה שלואיסנה מדגמנת לא חשבתי שגם עלי הוא ישב יפה .. למרות שגם אני יקנה עוד מעט מכנסון הם כאלה יפים המכנסונים עכשיו..

למעלה