הייי

orek10

New member
../images/Emo6.gifהייי

אח שלי בטכני ומעניין איך החיים שם?....
נ.ב. מותר לאחים לפלוש לפרום ולראות את ההודעות

shimonev

New member
ילד תשאל

אם אח שלך בכיתה י"א ומעלה אז כדי לך לשאול אותו איך בטכני כשהוא יתחיל לבכות אז תבין איך בטכני

ראית את אח שלך בוכה?

אז זה לא בגלל שסבא לא יגיע בסדר הקרוב או שיש לו ציפורן חודרנית או שהוא עדיין מנסה בכל דרך אפשרית להבין איך באים ילדים לעולם או בגלל שתלשו לו שערות מהאף זה בגלל הטכני... בגלל שהוא הפיל את הסבון בגלל שהוא אכל בחדר אוכל בגלל שהיתושים בטכני הם זן חדש של יתושים שנוצר מהמפעלים באיזור בגלל שבחלק מהשירותים הורידו את הדברים המעניינים שכותבים על הקירות שסיפקו לנו הסחת דעת מפני המיקום שלנו והריח האופף את האיזור בגלל שהסוכר של המכונות קפה נשאר בקרקעית אז לשאלתך "איך החיים שם?"... נחמדים, חוץ מהרשימה הנ"ל ועוד מיליון דברים שלא ציינתי, די נחמד שם (אל תשאל אותי מה נחמד, כי המוח שלי ישרף מרוב מחשבה)...

dogli3

New member
יתושים/ות..

בחדר המאגניב (במלעיל) שקיבלתי ביקר/ה אותי יתוש/ה וזה נראה קצת מוזר: תמיד יש להם רגליים כל כך ארוכות? וכולם אוהבים רגליים/ברכיים/שוקיים? או שזה בגלל המדים? ועוד שאלה: למה?

שאלות קשות...

יופי רותם, בואי נציין את העובדה שיתושים לא עוקצים אלא רק יתושות... בקשר לרגליים של היתושות, אני לא יודע, הם כנראה עברו מוטציה מהמפעלים ובקשר לשאלה השניה, לא יודע, אותי אישית עקצו בכל הגוף ולא התמקדו על איזור הרגליים... אולי במקרה שלך זה רק באיזור הרגליים בגלל שהן חשבו שזה יהיה משעשע לראות אותך סובלת?

dogli3

New member
לטובתך, כדאי יהיה שלא ציינת בשבילי.

בסדר. הגיוני. כאילו שאני לא סובלת מספיק... תודה על התשובות.

mgd3

New member
אסור לפלוש לפורום

הפורום הזה מיועד רק לשוחרים

nirze

New member
.....

דניאל.....חחחחח נחש מי זה orek10.... אח שלי.....איזה קרציה!!!

למעלה