היייי

BeerBozZ

New member
../images/Emo6.gifהיייי../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

שלום לכולם.. אני חדשה פה... אני דותן.. בת 13 וחצי מקבוץ ליד עפולה.. רכבתי על סוסים 3 וחצי שנים. שנה וחצי קפיצות ומה שנשאר דרס´אז, ואז פרשתי כי המדריכה שלי הייתה מפגרת והיא עצבנה אותי....

איזה שם יפה!! ברוכה הבאה!!!!../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה!!! איזה שם מגניב!!! דותן לבת...!!! אוי...רק בגלל המדריכה הפסקת לרכב? לא יכלת לעבור מדריכה?
טוב...אני עדי (פיצי) בת 12... רוכבת שנה וקצת אינגליש בחוות אמיר, וליפני שרכבתי אינגליש רכבתי קצת ווסטרן. כול החיים שלי זה סוסים!!! יצא לי ב"בחן את עצמך" של אאווין הרוהירית (דפדפי אחורה), 31 נקודות...! נו טוב... אני אתן לאאווין ולשאר חברי הפורום הנחמדים להזהיר אותך... מה בסך הכול עשיתי? יש לך תחביב, ואז הכול חוזר ומיתפוצץ לך בפרצוף
.

קיבוץ ליד עפולה ?

היי דותן, ברוכה הבאה לפורום. חבל לפרוש בגלל מדריכה, את מוזמנת לבוא ולהתרשם מהחווה במושב מרחביה.

~ממלא את תפקידי בשמחה~../images/Emo13.gif

היזהרי מפיצי!
עכשיו, כשעשיתי את תפקידי כראוי, ברצוני להציג את עצמי: שמי טל צוריאל, רוב חיי מבוססים על סוסים..כמו כן גם על כל מה שקשור על סוסים. אני רוכבת אינגליש רק שנה בחוות רעננה, אך אף-על-פי-כן אני שולטת היטב בכל הדברים הבסיסים- כגון טרוט, קאנט וגאלופ. אני יודעת קפיצות ומעט דראסג´. אני רכבתי מעט ווסטרן בתחילת השנה אבל בחרתי לבסוף באינגליש.. ומילה לסיכום: וווווווווזזזזזאאאאאאפפפפפפ?!?!?!?
ברוכה הבאה לפורום סוסים!!!
התמכרות נעימה
דרך אגב.. אל תשימי לב לעובדה שכולנו מעט מטורללים...זה מאוד טבעי..
פיצי אוהבת מאוד לסקול... שי חושבת שאידיוטיזם רולז.. אנרכיסטית די מופרעת ויודעת הההככל.. וטאז... טוב נו...
...אהם..לא משנה.. ויש גם את אינדיאנה ואת תאיר ואת פאף בול ועוד ההמווןן...שממש ממש אין לי כוח להזכיר את כולם.. אאזזז סורי!
אמרתי שאני בת 12? לא.. אני לא חושבת.. טוב.. זה לא משנה! בת כמה אמרת שאת? ושוב.. ברוכה הבאה!

M ar y K at e

New member
ושכחת אותי../images/Emo7.gif../images/Emo70.gif מגעילולה ../images/Emo15.gif

עם פלולה את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
שמישהו יסקול את תל
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
שמישהו יסקול את תל
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
שמישהו יסקול את תל
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
שמישהו יסקול את תל
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
שמישהו יסקול את תל
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
שמישהו יסקול את תל
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
שמישהו יסקול את תל
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
שמישהו יסקול את תל
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
שמישהו יסקול את תל
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
שמישהו יסקול את תל
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
שמישהו יסקול את תל
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
את רוצה לנסות
שמישהו יסקול את תל
עט בתך ראוצה לדאת למע "את רוצה לנסות" עט רואצה לעוריאד עט עפאלעולא
ברוחה הבעה

~סוקלת אותך! ממתי טל עם ת???~

ו-~סוקלת את אווין.... לא יודעת למה... לכיף~ ~מורידה למרי קייט סטירה~ שתרגע!

BeerBozZ

New member
מזרע.....

אם.... אני צריכה לתקן משהו.... המדריכה שלי לא הייתה מפגרת.... אבל היא פשוט קצת עיצבנה אותי.. וגם בכלל לא נהניתי כל כך לרכב בחווה הזאת (זה היה במושב מרחביה...)

BeerBozZ

New member
אפשר לנחש...

ו.. זה לא הייתה כל כך המדריכה.. זה היה הסוסים שם... את שילגיה לא ממש אהבתי... ואת סיידי (ככה קראו לה?) ממש לא אהבתי.. וגם כל הזמן הייתי צריכה לרכב על גוליבר וממנו אני עד היום מתה מפחד.. (בכלל סוסים דיי מפחידים אותי *נסקלת*???) וגם בכלל לא התקדמתי שם... בכלל לא.... בכל השנה וחצי שרכבתי בקבוץ שלי התקדמתי פי מאה ממש שהתקדמתי שם... לפחות ככה זה נראה לי.... אולי אני מכירה אותך.. מי את\ה?

רקע כללי

אני רוכב במרחביה כבר שנה, ג´ודי המאמנת שלי. גם אני התחלתי לרכב על שלגיה - סיידי - חומי וגוליבר. אם רכבת על סיידי, שלגיה וכל שאר הסוסות המתונות וגוליבר "גדול עלייך", למה לא ניסית לרכב על חומי ? אם אני לא טועה באותה תקופה הייתה בחווה גם סנטה-לוצ´יה האגדית. גם היא נחשבה לאחת מספינות הדגל של החווה. בקשר לגוליבר (נגעת בנקודה רגישה) הוא באמת כזה ענק, אבל מבחינת התנהגות הוא משהו כמו פודל, יש לו תגובה מדוייקת לכל פיפס של הרוכב ועם גודל הצעד שלו הקאנטר מורגש כמו שטיח מעופף. בדרסאג´ הוא קצת פחות טוב ועם גודל הצעד והגובה, קפיצות זה משהו כמו משחק ילדים. בימים שבהם אני הרוכב האחרון האחיין שלי תמיד תמיד מצטרף רק כדי להינות מאותן כמה דקות שבהן הוא מוציא את גוליבר עם ראשיית בית לשחרור. (והוא רק בן 7).

BeerBozZ

New member
תראה...../images/Emo7.gif../images/Emo3.gif

לי יש תראומה מאד קשה (?????) עם סוסים... פעם.. אני ממש ממש ממש פחדתי מסוסים.. ושנאתי כל דבר שכשור בסוסים, חוץ מלרכב כמובן... ואז.. האחראי על האורווה שלנו בקבוץ החליט שהוא רוצה להציק לי (סתם.. הוא רצה שאני לא יפחד מסוסים..) אז... כל פעם שהיה צריך להביא סוס למנאז´ הוא היה אומר לי להביא אותו... ואני כל כך פחדתי.. הייתי הולכת מטר מהסוס זה היה מאד מבדר לראות את זה.. ולמרות כל הניסיונות.. אני עדיין מפחדת לנקות פרסות אחוריות של סוסים.. ועכשיו בחזרה לסיפור... יום אחד.. כשהייתי בתהליכי הגמילה מפחד מסוסים.. הייתי להחליף עם חברה לי בסוסים (באמצע השיעור..) אבל רק בשביל כמה דקות.. אז לא עליתי על הסוס.. כי לא היה לי למה... אז.. החזקתי את הסוס (קצת מפוחדת.. חשוב לציין..) ואז... הוא סובב את הראש- כנראה להזיז זבוב מליד הארקובה ואז.. הארקובה נכנסה לו לתוך הפה והוא היה מקופל כמו בננה (זה היה ממש מפחיד...) ואז... הוא לא היה יכול לעמוד ככה יותר והוא פשוט נפל ... אני קפצתי שם.... אבל מה שהיה יותר מפחיד זה שהמדריכה שלי.. (היא הייתה מדריכה חדשה שעשתה לנו שיעור פעם בשלושה שבועות..) יותר נלחצה ממני.... והיא התחילה לצרוח עלי "לכי תקראי למישהו שיעזור לנו.....""רוצי.. רוצי מהר"... אני שם כל כך פחדתי.. עכשיו אתה מבין למה אני מפחדת מסוסים??? קיצר... אני ממש לא מעריצה של גוליבר.... אני כמה פעמים ממש בכיתי כשרכבתי עליו... ולא הסכמתי לרכב עליו לא בלונג´.... אבל פעם אחת סוזי שחררה אותו.. ואז הוא עבר לי לחלק השני של המנז´.. ולא הסכים לחזור..... וסוזי התחילה להתעצבן עלי.... חוץ מזה.. אני לא יודעת מי זאת הסוסה שדיברת עליה...

את הסיפור הזה אני כבר מכירה....

אבל זה עדיין מפחיד אותי כל פעם מחדש! ודותני! אני מתה על החתימה שלך!!!!!!

BeerBozZ

New member
../images/Emo9.gifואני..

מתה עליך יא כוסית.. וכולם לדעת.. שדורון היא כוסית פסדר?? (דורון... מרוצה?)

וכולם לדעת שדותן....

גם כוסית חבל"ד!!!! אנחנו פה בפורום של חתיכות וחתיכים....(אם... טאז) וגם לדעת שדותן..... מסננת אותי וגם חשוב לדעת שמשה, לא קיפוד!!! ובבקשה ממך פקח! אני רק פורק סחורה!

BeerBozZ

New member
דורון.. רק אמרת שאני כוסית

אז.. ישר מתן החרמן רוצה שאני יפרסם תמונה שלי פה... אבל אני... יעה את זה.. כי אין לי ברירה..

למעלה