הייייי

טליצקה

New member
../images/Emo6.gif הייייי

טוב אז אני חדשה פה.... סיפרו לי על הפורום הזה והחלטתי להכנס לראות אם הוא יכול לתרום לי במשהו... אז כמו לרובכם (אני משערת) גם לי יש 21 (רפואי) ואני החלטתי להתנדב... שמעתי שזה לא פשוט ויש הרבה טרטורים וצריך לעבוד דיי קשה בשביל לקבל תפקיד טוב...אז אולי יש כאן אנשים שקצת יותר מנוסים ממני שישתפו בנסיון שלהם...?? איפה אתם משרתים כמתנדבים או מכירים מישהו ששירת בהתנדבות ונהנה...?? בזמנכם החופשי....

ספרי קצת יותר על עצמך.

באיזה שלב של ההתנדבות את ומה כבר עברת. לפני מה שאני מבין את עדיין מלש"בית. עוברת מסכת טירטורים עקב הבירוקרטיה וצריך ללחוץ על הצבא המון בשביל לקבל תפקיד טוב. אם את מחפשת תפקיד נחמד וממוצע, שתבצעי מ-8 בבוקר, עד 5 בערב, אז את יכולה למצוא המון תפקידים כאלה. אם את מעוניינת בתפקיד יותר יוקרתי, כאן מגיע נושא הטירטורים. אבל אם תתמידי, יש סיכוי שגם תקבלי תפקיד טוב.

Dizen

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

זה שאומרים שצריך לעבוד קשה בשביל לקבל תפקיד טוב- נכון. כל התהליך הוא נורא איטי ויש להם המון "הגבלות" [זה במרכאות כי בהחלט ניתן ואפשרי להתגבר עליהן
] אז צריך להציק להם די הרבה כדי לקבל את מה שרוצים... אני עוד לא התגייסתי, אז אין לי מה לומר. אם את רוצה לשמוע סיפורים של אנשים- דפדפי כמה דפים אחורה, או קראי עדכונים שבועיים [יש קטגוריה בקישורי הפורום לעדכונים]. אני חושבת שתמצאי הרבה דעות
בכל מקרה, בהצלחה
ותשארי איתנו, אנחנו נחמדים.
שיר

p o i s o n e d

New member
זה נכון שיש להתעקש אבל זה שווה

אני שירתתי כפקח טיסה בחיל האוויר שאומרים שהוא אחד מהטובים(אני לא משתחצן אני חושב בדיעבד דווקא שהוא די מעפן)-ככה ניסה לשטוף לי את המוח המפקד לפני שהיגשתי 55. באתי עם הרבה רעל ובחרתי במגדל פיקוח של מרפקנים כי רציתי לעשות את המקסימום וקיבלתי רק בזבוז זמן. אחרי כן הייתי מש"ק מודיעין בטייסת כטב"מים. על זה אני מנוע מלפרט. פשוט בשביל להגיע לתפקיד צריך להראות שאת חושבת שיומיות זה לא התרומה בעיניך ותתחילי להתעקש. זה המתכון שהצליח לי לעוגה של תפקידים לא פקידותיים. בהצלחה! THE POWER IS YOURS(אולי מסדרת ילדים אך נכון בהחלט).

טליצקה

New member
אוי כמה נחמד מצידכם....

טוב אני יספר קצת על עצמי... אני בשלבים הממש ראשונים של ההתנדבות...זמנו אותי לראיון בלשכת גיוס (אחרי שהתקשרתי למדור פרט) ואמרתי שאני מוותרת על הפטור ורוצה להתנדב...החתימו אותי על כל מיניי דברים.... איך אני יודעת שאישרו לי את ההתנדבות? הם ייצרו אתי קשר? אני ממש לא רוצה תפקיד מ 9 עד 5.... אני רוצה בסיס סגור...תפקיד טוב...משהו עם הדרכה יכול להיות מעניין...גם משהו פיקודי...אני טובה בלתת פקודות!!
מה אני אמורה לעשות עכשיו....? לחכות שיחזרו אליי או להתקשר לברר...???

מעיין©

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני משרתת כמתנדבת, צלמת צבאית, ואני מאוד נהנית
בד"כ כלל מתנדבים נהנים כי הם זוכים לבחור את התפקיד בו הם ישרתו...

למעלה