בוקר טוב

touti

New member
../images/Emo6.gifבוקר טוב../images/Emo6.gif

נוו איך מתקדמים הנקיונות???? יש לכם זמן לצחוק בין לבין??? אצלי היו כמה תקלות... במקום פנטסטיק מצאתי את עצמי מנקה מקרר עםן שמפו לרצפות מאותה חברה ומכאן הבלבול...יצא נקי ומריח טוב:) דיברתי בנייד כשכל זמן השיחה החזקתי אותו הפוך כשהמקשים לבחוץ והצד האטום באוזן וגם התלוננתי שיש בעית קליטה חחחחחחחחחחחח לקח לי כמה שעות להירגע מהצחוק... וכל מיני שיבושי לשון... אחחח פסח זה חג יפה ומרענן:) עד שעה מאוחרת חנויות פתוחות, כל הכלים בחוץ, פשוט מגניב לראות את כל עמך יוצא בחוץ... הקיצר, חבל שאין פעמיים פסח בשנה:) טוב גם חבל שאין פורים פעמיים:) מקווה שאצלכם נחמד כמו אצלי:) יותר נחמד מעייף:) רפרפתי ע"ג השרשורים...אקסים מעצבנים? אני מעצבנת אותו לא פחות, למרות שאני תמיד צודקת..
יומולדת לשבלולית? אפשר אחרי חול המועד??? כדע לאכול את החמץ בכייף...
לנקות רכבים?? לנגב אבק ע"ג תמונה זה נחשב????
גבולות לילדים זה חשוב ואור אחותי את כתבת את משפט השנה לדעתי
בעסה זה טוב כדי להעריך את הימים שאנחנו לא בבעסה
וברוכים הבאים לכל החדשים וברוכים הנמצאים לכל הנוכחים
חג כשר ושמח וברכת יום נעים ובריא ושנשמע ונתבשר בשורות טובות

בוקר נפלא, הניקיונות ברוך ה'

לקראת הסוף מקווה ומצפה היום גג מחר לסיים את כל הבית. המשך יום נפלא. אפשר אולי אחרי פסח לארגן לנשות הפורום יום ספא???

תותי, תהיתי באמת לאיפה נעלמתן, את ו..

מקסימית, פשושית. הייתן חסרות. שמחה ששבתן. יום נפלא.

סאני42

New member
היי היי שלא תחשבי שבאת

הפצצת ותעלמי..
.
מה זה בשיטת הזבנג וגמרנו???? כבר חשבתי שטבעת בבריכת בועות סבון.
בקר טוב עולם בקר נפלא לכווווולם!

touti

New member
היום ומחר נקראתי לדגל אז אני פה:)

עם האחיינים המתוקים שלי:) חמישי צריך לבשל כבר לחג:) אמא שלי כבר הכינה את הפלפלים למטבוחה:) השנה הולכים על קו שקט ורגוע, תפו"א ממולאים, תפו"ח ועוף בתנור, תפו"א וקציצות בשר.. חחח דגים כמובן וסלטים שקטים, גזר, פשטדה, מטבוחה, ביצים, מיונז (זה בשביל הדיאטה),ירקות חיים:) אגב..מה מזכירה לך שיטת הזבנג וגמרנו???? מנחת מסוקים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ותשחק

New member
תותי מתוקה

אהבתי את הסיכום החינני שלך! בוקר נהדר! אני כרגע בהתלבטויות אם להכשיר היום או מחר את המטבח. הבית כמעט גמור, למעט פינת המחשב.., שם אני אוכלת מידי פעם כמה ארוחות.. :)

touti

New member
מה שאפשר לעשות היום , לעשות היום

אם את יכולה להכשיר-עדיף היום, זה הרגשה נעימה להסתובב בבית מוכשר, זה יתן לך פנאי לרחוץ את כלי הפסח להכין אוכל ולהקפיא או סתם לקשקש בסירים של פסח תחשבי על זה שאחרי כל העבודה כמה נעים זה לשחק ולקשקש בסירי פסח:) הכל מריח ניקיון ורעננות:) חוץ מזה שלכי תדעי מה יהיה מחר, בעסה או וירוס או סתם עצלנות אני הכשרתי את שלי אתמול ואצל אמא שלי, אלמלא האחיינים שלי שצריכים לבוא גם מחר, היינו כבר מכשירים את המטבח ומתחילים לבשל:)

סאני42

New member
הכשרה דוחה למחר...

כמה שעות פחות ללחץ של... "פה כבר מוכשר" מי הוציא את הכפית הזו" לא לשים פה את החמץ"!!!
ממילא ליל הסדר לא בבית..ץ אז למה לא ליסתובב בשאנטי עוד יום???

למעלה