בדיחות

HuGo Hell

New member
../images/Emo6.gif בדיחות ../images/Emo6.gif

ראיתי את אופל פותחת טופיק כזה בפורום סמולוויל, ואמרתי רעיון טוב להחיות פורום
טוב עכשיו קול אחד ממציע בדיחה על מכושפות!.. ומי שלא משתתף לא הייתי מציע לו לבוא למפגש
בדיחה: פיבי: *שרה שאקירה* "לה לו לה לה לו לה, לה לו לה לו לה" "וונאבר, וונאבר.." פרו : "את מזייפת!!! ><" *קמה* *עולה על השולחן* מורידה חולצה. ושרה {עכשיו תדמינו את פרו בתור שאקירה רוקדת ושרה} ~~~~~~~~~~~~~~~~~לא מצחיק!~~~~~~~~~~~~~~ אין לי בדיחה
תמציאו אתם!! ניסיון : אוי נו פשוט תדמינו את קול בתור ברווז וזהו
אין לי בדיחות!!! יש לי תמונה מצחיקה {אולי}

HuGo Hell

New member
את באה למפגש? ^^

אולי גם אני היום כשאבא שלי יחזור אז אני אשאל אותו.. לפחות בבקשה בואו בבקשה אני מתחנן ניפגש במקום אחר!! בבקשה!! אמא שלי דואגת מפיגועים!.. פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז אולי בקניון ערים פליזיייייייייי ^^ אני מתחנןןןןןןן

SaberTooth

New member
אני לא מבין....

אם אתה מפחד מפיגועים, אז מה ההבדל בין קניון ערים לקניון עזריאלי. חוץ מזה, קניון עזריאלי מאוד מאובטח, אז אין סיבה לדאוג.

HuGo Hell

New member
אוו קיי ..^.^ .. .. .. . .. . .. ..

אבל אני בכלל גם לא מכיר את קניון עזריאלי >< אין לי מושג מה הוא מה ואיפה.. ואיך?.. ולמה?.. אולי תבוא בבקשה למפגש.. פליזז..

SaberTooth

New member
קצת קשה לפספס את קניון עזריאלי...

זה הקניון ששני המגדלים הגדולים מתנשאים מעליו... לא תוכל לפספס אותו....

P3H2O

New member
למעשה הוא בנוי בתוך בניין גדול מאוד

שלידו יש עוד 2 בניינים. הם ביחד 3 בניינים שאחד משולש, אחד עיגול ועוד אחד מרובע. הם נמצאים ליד תחנת הרכבת החדשה בת"א אבל הם לא רחוקים כ"כ מרכבת צפון(הם היא בת"א). מקווה שעזרתי

SaberTooth

New member
המרובע עוד לא נבנה....

המרובע עוד לא נבנה וכנראה שלא יבנה לעולם. בהתחלה, הבניין המרובע היה אמור להיות מלון, בשלב זה או אחר, הבעלים של הבניין החליט לעשות אותו בניין משרדים, כמו שאר הבניינים, אז הוא ויתר על הזכיון שלו לבנות מלון, אחר כך הבעלים התחרט והחליט לחזור לרעיון המלון, אך בעלי המלון כבר קנו שטח והתחילו בבניה במקום אחר, הוא לא רצה להמשיך עם בנין המשרדים כי גם ככה רוב המשרדים בביניין לא מאוכלסים. אם יבוא יום וכל המשרדים בשני הביניינים יהיו מאוכלסים, הוא ימשיך בבניית הבינין המרובע כבנין משרדים.

HuGo Hell

New member
עדיין!!

אין לי מושג איפה מו מה מי!!! וסייבר, כולם הלכו לישון לילה טוף שיחקנו עכשיו משחק אחרון ולמי שתוהה לאיפה נעלמו האנשים מהפורום והצ´אט יש מקום חדש ^.~ השחק.. ויש שם צ´אט וזה כיפיי לדבר ולשחק ^^ אז לשם נעלמנו.. ^^;;

P3H2O

New member
לא ברחנו לשם אנחנו לפעמים בשניהם

בו זמנית! ואזהרה לכל המתכוונים להוריד את המשחק ולשחק בו! אם אתם המארחים אז אתם מגלים את כתובת הIP שלכם. בעזרת כתובת זו אפשר לפרוץ לכם למחשב. אם אתם לא מוגנים באמצעי הגנה(ואני לא מתכוון לקונדומים) אז אל תארחו את המשחק אחרת יוכלו לפרוץ אליכם למחשב. כמובן מי שירצה יפרוץ ולא כל אחד. עד כמה שאני יודע לאף אחד בפורום אין כוונה לפרוץ לאנשים כך שאין מה לפחד רק חשבתי שרצוי שתדעו. ההשתמשות במשחק היא באחריותכם בלבד. אני מזכיר שאין לאף שום כוונה לפרוץ אליכם למחשב רק חשוב שתדעו. נ.ב - אני לא פורץ למחשבים!! ד"א לין, נדמה לי שההודעה צריכה להיות פה בגלל שהאנשים בפורום משתמשים במשחק והם אמורים לדעת אז אני מקווה שאין לך שום התנגדות. תודה איתמר

HuGo Hell

New member
כמה דברים!...../images/Emo1.gif

1) מאיה לין ואופל וליאל{זה השם האמיתי של דנה
} ושיר{לא מהפורום} נתנו לי את האייפי שלהן ואני לא מתכוון לפרוץ.. ולמה לדאג שמישהו יפרוץ לו כשאנחנו ידידים? לי אין מה לדאוג אפילו אן אני נותן את האייפי שלי.. 2) ועדייף לא לכתוב את כתובת האייפי בכללי או פורום שכול העולם רואה אז עדיף בכול זאת שישלחו למסר או בפרטי בצ´אט.. {כניראה שנטע צדקה לין
} וזהו ואני מאוד נהנה לשחק את זה {ביחוד אופל ורק לראות אותה מתעצבנת LOL
"או שאתה משחק, או יוצא ולומד איך לשחק" אוי היא מצחיקה}

P3H2O

New member
זה משחק טאקי בנט, קוראים לו יאקי

ומשתמשים בכתובת איי פי של הדילר בשביל שכולם יוכלו לשחק

למעלה