בדיחות מהפרקים

../images/Emo6.gif בדיחות מהפרקים ../images/Emo6.gif

שרשרו לכאן את הבדיחות שהכי הצחיקו אתכם מהפרקים
או במילים אחרות
חברי הפורום מספרים מה הצחיק אותם בפיג'מות..

או.קיי אני מתחיל../images/Emo121.gif../images/Emo28.gif../images/Emo115.gif

עודד: "איפה גרי?" רוני: "הלך לבית חולים" עודד: "מה הוא עושה שם?" רוני: "הוא איבד את חוש הטעם!" עודד: "והוא הלך למצוא אותו שם"
מהפרק: אוכלים כדאי לזכות (או משהו כזה)
קובי (מחופש לעודד מנשה): ילדים חוטפים את עודד מנשה איש: הגיע הזמן
אוי זה קרע אותי מהפרק: מה עודד אמר

נראה לי מהפרק ה-1 או ה-2 של

העונה השלישית: אילן:חבר'ה איפה השלט? עודד:תלוי אילן:תלוי במה? עודד:לא,הוא נרטב לנו אז תלינו אותו שיתייבש

פרק "הארוויזיון" או איך שלא מאייתים

את זה
אז זה פרק 2 בעונה השלישית הארוויזיון באותו פרק גם גרי ורוני נבחנים לטלנובלה

mישמישית

New member
חחח

-דפיקות בדלת אילן:פתוח ! -הינגשות בדלת אלונה:לא נכון אילן קם פותח את הדלת ורואה את אלונה אם כאב ראש (למי שלא הבין כי קצת קשה לנסח את זה ככה =אלונה חשבה שהדלת פתוחה והיתנגשה בה )

t a v i v

New member
לא זוכר.. אבל יש הרבה

חחחחחחח יש בפרק אחד שרוני פוגשת את רודריגו ואז הוא אומר לה קחי אותי רוני והיא אומרת שהוא יותר מדי צעיר בשבילה! חחחחחחחחחח

מהפרק: סופר רוני.. וחוץ מזה

חוץ מזה רודריגו הופיע בפרק נוסף שנקרא "קחי אותי אלונה" המורה לספרדית של רוני

נצל"ש פרקים שכתבו חברי להקת הפיגמות

עונה שנייה (לא לפי הסדר) 1) הפיג'מטרון - אילן רוזנפלד (אני חושב גם עודד לא בטוח) 2) בליינד דייט - אילן רוזנפלד 3) הטברנה של גרי - אילן רוזנפלד 4) M טבעי - אילן רוזנפלד וקובי פרג' 5) פיג'מת הזהב - עודד פז 6) סרט יפני - קובי פרג' 7) ההמבורגרי מת מצחוק - עודד פז (ויובל סגל אני חושב) אם יש עוד שלא רשמתי מעונות אחרות תרשמו פה

אז ככה../images/Emo3.gif

אני לא ממש זוכרת ציטוט אבל נורא הצחיק אותי הקטע עם היומולדת של האח הקטן הזה של סיוון שהיא אמרה שיש לו אסטמה ואז כזה קובי ועודד עושים מסיבה ועודד שם עשן והילד התעלף

בפרק "צמחוני נגד מנדלבאום"

פרדי ואשף המסיבות עושים מסיבה לאח של סיוון הם מבקשים כסף כדי שיעשו מסיבה של גדולים. הם שמים עשן ויונתן מתעלף. פרדי חושב שאסטמה זה סוג של מכונית

E4G

New member
...

הסצנה של גרי בהמבורגרי בפרק עם הבית חולים. כל הפרצופים וזה שהוא דיבר לעצמו קרע אותי.

למעלה